Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Krimi
  • Dráma
  • Akčný
  • Rozprávka

Obľúbené seriály (10)

Kosti

Kosti (2005)

Toto je seriál presne pre mňa, ja takéto forenzno-pitevno-detektívne rozprávky priam žeriem. Booth a Brennanová sú skvelá dvojka a to erotické dusno medzi nimi je priam hmatateľné. Celý kolektív okolo nich je nesmierne sympatický a vždy sa teším na večer v ich spoločnosti. Dúfam len, že tieto Kosti časom nepostihne osteoporóza.

Priatelia

Priatelia (1994)

Zábavný, pohodový a inteligentný seriál. Každý by mal mať v živote obdobie, ktoré prežije ako naši šiesti hrdinovia - so skvelými uletenými ľuďmi, s ktorými sa dajú riešiť problémy, zažívať komické situácie a je s nimi možné spoznávať to, čo je v živote najcennejšie. Mne sa to podarilo a budem za to navždy vďačná.

Linda

Linda (1984)

Pripájam sa ku všetkým tridsiatnikom, ktorí si pri zmienke o maďarskej karatistke vybavia detstvo. V tej dobe to bol absolútny kult, kto v škole nevedel, koho Linda včera večer nakopala, bol nekonečne out, rovnako ako všetky dievčatá, ktoré von nechodili v "jej" drevákoch. U nás na juhu to bola priam povinná jazda - Klárika, Béla, Tomi, a policajný šéf, ktorému z milej Lindušky vstávali vlasy dupkom, jaj to boli časy :-))) Spolu so spomienkou na fakt, že to bola asi jedna z prvých vecí videných na novej farebnej telke je nostalgia dokonalá. Takže 5, aj keď môj divácky vkus je odvtedy už inde. PS: Tri patria Linde a dve TV JOJ plus, ktorá ma v roku 2009 neskutočne potešila reprízou tohto skvostu :-)

Metalocalypse

Metalocalypse (2006)

Prvá za skvelý humor, druhá za srdcu blízku hudbu, tretia za sympatickú dávku cynizmu a brutality, štvrtá za Murderface-ovu vadu reči a piata za návod, ako nakupovať v supermarkete. Pre tých, čo majú IQ ako Skwisgaar: hovorím o hviezdičkách a spolu ich dávam päť :-)

Ovládací panel
2 body