Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Fantasy

Posledné recenzie (62)

plagát

Iba vraždy v budove (2021) (seriál) 

Na tento serial som narazil nahodou na Disney+, ked uz na mna "plagat" par krat vyskakoval, a tak som si povedal, ze Steva Martina som uz dlho nikde nevidel a dam tomu sancu. Necital som si recenzie ani nic podobne a o to viac ma prekvapilo, aky dobry tento serial je. Uprimne, Martina Shorta som predtym videl asi len v jednom filme, ani na ten sa vsak nemozem rozpomenut, no aj ten bol tu skvely aj ked som si na jeho vyrazy tvare trochu musel zvykat. A Selena, par krat sa ku mne donieslo cim si prechadza zdravotne aj psychicky, a uz vtedy som si vravel ze by som v jej kozi nikdy nechcel byt. Na rozdiel od niektorych recenzentov tu, ktori narazaju na jej aktualnu vahu, alebo plochost zahrania postavy sa mi velmi pacilo ako ju ponala, a ked ju niekto porovnava s dvoma panmi po jej boku, tak ako neviem, porovnavat herectvo vysluzileho herca ako je Steve Martin, a mladej Seleny, ktora bola vzdy primarne spevacka, to chce velke gule a hlavne mat dost nasrate v hlave. Ja byt takyto clovek, uz tu asi dalsiu recenziu radsej ani nepisem. Zahrala to velmi dobre, vobec nema v tvari jeden vyraz ako tu niektori odbornici pisu a som rad ze sa dostava zase do kondicie po velkych problemoch s lupusom, ktory mala. Zapletky su perfektne prepracovane, je tu dost twistov, a clovek sa nudit nebude. Ofc je to viac slowburn detektivka a nie obrovske pomepzne odhalenia v kazdej epizode, skor tu buduju atmosferu pomalsie, a snazia sa divaka parkrat zmiast, co sa aj dari. Paci sa mi, ze hlavni hrdinovia, hoci su detektivi-amateri, nehraju sa na majstrov sveta ani im to scenar nedovoli, aby vsetko vychadzalo na prvu dobre, parkrat sa aj pomylia, zakopnu, a niekoho nechtiac krivo obvinia, no to robi z tohto serialu prijemnu vec na pozeranie, kedze zachovava ludskost aj omylnost postav. Za mna prva seria 90%, druha seria 100%, a aktualne sledujem tretiu, ktora zatial vyzera fakt tiez dost dobre. Drzim tomuto serialu palce aj nadalej.

plagát

Dracula (1992) 

No...aj ked musim uznat ze zo vsetkych Draculovych pocinov na striebornom platne sa toto asi najviac podoba na kniznu predlohu...stale sa od nej dost odklana. Obsadenie je pritom skvele, mozno mi len vadil herec, ktory stvarnoval Artura Holmwooda, tam by som podla knihy cakal niekoho vznesenejsieho.  Hollywood si tuto adaptaciu zase raz prisposobil podla seba, vysekol zasadne momenty z knihy, dost zasadne pozmenil dej, pridal viac sexu, a vytvoril neexistujuci milostny trojuholnik, ktory v knihe vobec nie je. Nevravim, ze museli vsetko vyrozpravat az do konca, no mohli sa aspon drzat predlohy v scenach, ktore sa do filmu rozhodli dat. Knizna predloha je tak dokonala a cista, ze by si to tento film zasluzil. Viem si predstavit a naozaj dufam, ze raz to niekto natoci tak ako sa ma, kludne do serialovej podoby, kedze materialu a deja je v knihe naozaj dost. Predstavujem si mozno kvalitnu produkciu od HBO...hlavne nie tu prisernu zlataninu co v 2020 priniesol Netflix.

plagát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) odpad!

Neuveritelne zbytocny film. Videl som vsetky texaske masakre predtym, a vsetky maju okrem Leatherface-a dalsi spolocny menovatel a to je neuveritelne dementne spravanie hlavnych postav. Toto bol ale v debilnosti spravania whole new level. Je mi luto penazi vyhodenych na tento film, kedze je mnozstvo inych projektov, ktore by si ho zasluzili. Netflix opat potvrdil, ze tak ako je skvely v serialoch, tak desivo ubohy je vo filmoch.

Posledné hodnotenia (899)

The Covenant (2023)

27.03.2024

Reacher (2022) (seriál)

08.03.2024

Equalizer 3: Posledná kapitola (2023)

09.02.2024

Nech svět světem (2023)

09.12.2023

Pád domu Usherů (2023) (seriál)

13.10.2023

Fresh (2022)

23.09.2023

Prízrak v Benátkách (2023)

15.09.2023

Iba vraždy v budove - Season 2 (2022) (séria) (S02)

13.08.2023

Iba vraždy v budove - Season 1 (2021) (séria) (S01)

12.08.2023

Reklama