Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (30)

plagát

Nepřítel (2013) 

Z tohto filmu mám zmiešané pocity...Zo začiatku je síce tempo pomalšie a kým sa tam niečo zaujímavé udeje mnohí to možno aj vzdajú (aj ja som mala na mále lebo v poslednej dobe sa mi na Jake veeľmi ťažko pozerá), ale i napriek tomu film dokáže diváka upútať až teda na samotný záver-nezáver...po takých tých 2/3 filmu to ide celé dolu vodou a asi ani tvorcovia poriadne nechápu o čo im išlo...Mám rada filmy pri ktorých musí človek rozmýšľať ale úprimne ak tento film mal nejakú myšlienku a zmysel tak som to asi poriadne minula...Keby sa v súčasnosti stále točilo na film by som povedala že škoda materiálu pre vznik niečoho takéhoto...Ale stále sa pán režisér môže vyhovoriť na vety typu "Ty to nechápeš?? To je predsa umenie!"

plagát

Božie dieťa (2013) 

Tento film som videla na jeho premiére v Benátkach a jeden pán tam zaspal tak, že začal nahlas chrápať a aj ja som sa sem-tam prichytila pri tom ako mi klesá hlava medzi stehná....Film naozaj drží pokope len kvôli neskutočnému hereckému výkonu Scotta Haze-a. Ak by toho tam James Franco nemal tak si myslím že zaspí polka kina :/ Prvá tretina filmu resp možno aj prvá polovica je veľmi natiahnutá, zdĺhavá nič sa tam nedeje. Franco sa síce snažil aby sa divák dokázal dostatočne vcítiť do Lestera a hlavne do prostredia v akom žije ale takto cesta proste nevedie. Celý film je zameraný na život Lestera Ballarda, ktorý žije v izolácií. Túto cestu si sám vybral, pretože ako časom zisťujeme, je psychicky narušený a nikto mu nedokáže a hlavne ani nechce pomôcť. Celý film je zameraný na vykreslenie psychiky narušeného Lestera a myslím, že toto sa Francovi naozaj podarilo. Jenoducho sa neviete rozhodnúť či Lestera nenavidíte a cítite k nemu odpor alebo ho ľutujete a chceli by ste mu naopak pomôcť. Jediná vec prečo som na konci tohto filmu naozaj úprimne tlieskala bol výkon Scotta Haze-a ktorý si to naozaj zaslúži!

plagát

Une promesse (2013) 

Tento film bol takmer vypískaný. a bol určite najväčším sklamaním v Benátkach. Na žiadnej premiére sa ľudia tak nenasmiali ako na premiére tohto filme. Na tom by nebolo nič zlé, ak by išlo o komédiu. V tomto prípade však "malo ísť o romantickú drámu", ale nakoniec z toho vznikla či už chtiac či nechtiac jedna veľká paródia. Ja osobne som sa v živote v kine pri žiadnej komédii tak nenasmiala ako pri sledovaní tohto filmu. Dokonca aj teraz pri písaní tohto komentu chytám záchvaty smiechu. Od začiatku do konca máte pocit, že film robili amatéri alebo dokonca ľudia, čo nevedia ani čo je film. Kamera má epileptické záchvaty a veľmi často vám réžia ponúka prehliadku chrbtov či krkov hercov. Ani slávne herecké mená ako Alan Rickman a Rebecca Hall túto katastrofu nedokázali zachrániť a dokonca aj ich herectvo tu v konečneom dôlsedku vyznieva ako amatérske....(ale to len kvôli katastrofálnemu scenáru a réžii). No i napriek všetkému tento film vrelo OPORÚČAM, lebo také scény ako sú v tomto filme nenájdete nikde a garantujem vám, že si ich budete pamätať a smiať sa na nich do konca života :D :D Tento film jednoducho nie je dráma ale komédia.

Posledné hodnotenia (795)

Vikingovia (2013) (seriál)

03.12.2016

Warcraft: Prvý stret (2016)

03.12.2016

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál)

03.12.2016

V hlave (2015)

02.12.2016

Sanam Teri Kasam (2016)

02.12.2016

Kimi no na wa. (2016)

26.11.2016

Vôľa žiť (2013)

25.11.2016

Valmont (1989)

25.11.2016

Černý Petr (1963)

22.11.2016

Reklama