Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (9)

Plug

Plug (2014)

Leila Dawn (Natalie Floyd) je posledná osoba, ktorá prežila na postapokalyptickej Zemi. Po povstaní robotov totiž ľudia nukleárnou vojnou zničili svoju planétu a odišli. Leila nechce zabudnúť na svojich rodičov, a preto sa silou-mocou snaží na zničenej planéte nájsť ďalší organický život. Ani sama pritom netuší, aká je skutočnosť.

Muž, který obešel svět

Muž, který obešel svět (2009)

Robert Carlyle rozpráva skutočný príbeh o tom, ako vznikla a postupom času sa stala jednou z najznámejších značiek whisky Johnnie Walker.

BlinkyTM

BlinkyTM (2011)

Alex (Max Records) dostane na Vianoce vysneného robota BlinkyTM disponujúceho umelou inteligenciu, s ktorým sa môže hrávať, keďže je jedináčik. Lenže nezhody medzi Alexovými rodičmi menia jeho postoj k robotickému kamarátovi na nepoznanie.

Tik ťak

Tik ťak (2011) (študentský film)

Emit (Morgan Ayers) má po prehltnutí morfia miesto aspirínu len niekoľko minút na to, aby napravil všetko dôležité, čo vo svojom živote pokazil, než ho dostihne samotná smrť. No Emit netuší, že sa ide len o vtip, ktorý preňho pripravil spolubývajúci...

Invention of Love

Invention of Love (2010)

Príbeh režiséra a scenáristu Andreya Shushkova predstavuje klasický život dvoch do seba zamilovaných osôb. Pár si šťastne užíva život, až kým nepríde tragická smrť ženy, ktorá zmení mužov pohľad na svet.

Stop Motherfucker

Stop Motherfucker (2010)

Bláznivá naháňačka dvoch motorkárov bojujúcich na vyprahlej púšti medzi sebou o mapu, na ktorej sa nachádza vysnená benzínová pumpa. K ich zápasu sa časom pripletie miestna policajtka, ktorá chce všetkému zabrániť.

Dot

Dot (2010)

Útek dievčatka pred zničením sveta nie je jediný problém, ktorý ho sprevádza. Pri záchrane svojho života to nemá ľahké, pretože musí bojovať aj s nástrahami a prekážkami, ktoré na neho počas cesty striehnu.

Tim Tom

Tim Tom (2003)

Režisér Christel Pougeoise stvárňuje príbeh dvoch kamarátov, ktorým nie je súdené stretnúť sa. Hlavnou príčinou ich nešťastia je samotný osud.

Café allongé

Café allongé (2010)

Unudený muž sedí v kaviarni sám a uvažuje nad tým, ako zaujať pozornosť atraktívnej ženy pri vedľajšom stole.

Reklama