Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Krimi

Obľúbení herci (10)

Jozef Kroner

Dozaista najlepší herec (česko)slovenskej histórie. Hľadiac na ním stvárnene postavy sa niekedy obávate či je to naozaj len film. Herec, ktorý dokáže svoje role podať tak presvedčivo ako on, si zaslúži byť u mňa na prvom mieste. Naj. filmy - 1. Obchod na korze, 2. Sváko Ragan, 3. Statočný zlodej

Johnny Depp

Môj najobľúbenejší herec súčasnosti, ktorý dokáže z totálneho braku urobiť dokonalý film (Piráti z karibiku), dokáže človeka rozplakať (Nožnicovoruký Edward) ale ktorý dokáže byť aj poriadna sviňa (Diabolský holič z Fleet Street, Tajomné okno). Muž mnoho tvári a keby existovalo merítko dokonalý herec, tak by to u mňa bol tento Pán herec.

Bruce Willis

Herec, ktorý podobne ako Johny Depp dokáže zahrať takmer všetko: od drsného zabijaka až po milujúceho otca, a má neuveritľnú charizmu, ktorá pri každom filme pridá minimálne jednu *.

Louis de Funès

Najlepší európsky komik histórie s neuveriteľným výrazom tváre a grimasami, ktorý je nesmrteľným... ŽANDÁR ZO SAINT TROPEZ, FANTOMAZ, OSCAR, TOPIACI SA SLAMKY CHYTÁ, SMOLIAR, LAKOMEC či GRAND RESTAURANT PÁNA SEPTIMA...

Bill Moseley

Za to že som sa ho bál aj ho nenávidel v House of 1000 Corpses a Devil´s Rejects...

Christoph Waltz

Herec ktorý prišiel do veľkého filmu ako blesk z jasného neba keď ho Tarantino prezieravo obsadil ako najdôležitejšiu postavu do Bastardov. Potom to už išlo s týmto charizmatickým Rakúšanom len strmo hore. Až sa dostal do mojej topky, Skvelý, výborný, nenapodobiteľný herec a komik.