Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny
  • Horor

Obsahy (5)

Homeless Homer

Homeless Homer (1929)

Oswald a Homer sadajú za stôl v Deň vďakyvzdania. Homer nevďačne a neslušne vyjedá zo stola hrášok a začne sa trhať aj o moriaka. Oswald ho učí papať slušne, ale zbytočne a začína sa konflikt. Keď večera skončila, je čas malého Homera okúpať. Oswald sa dáva do kopy po incidente s roletou a nič netušiaci je vďaka drzému Homerovi priviazaný o lano, ktoré natiahol cez rôzne nepríjemné prekážky.

The Homeless Flea

The Homeless Flea (1940)

Tulácka blcha sa usadí na neobývanom psovi. Počas jeho hlbokého spánku si blcha zútulňuje nový príbytok rúbaním srsti, výrobou hojdacej siete a zakladaním ohňa. Pes sa prebúdza na teplo a dym, čím sa začína vtipný konflikt.

Zóna A

Zóna A (1985) (TV film)

Dokument o bratislavskej punk-rockovej kapele Zóna A zachytáva jej začiatky a vlastnosti jednotlivých členov skupiny. Vďaka filmu sa dostávajú prvýkrát do štúdia a môžu tak natočiť prvé 4 pesničky.
Dokument bol napriek vhodnému obsahu zakázaný a označený za nevhodný pre socialistickú mládež.

Meet Meline

Meet Meline (2009)

Melina je dievčatko, ktoré trávi väčšinu času kreslením v stodole svojich starých rodičov. Jedného dňa sa v stodole objaví neznáme chlpaté zvieratko. Melina je nadšená a bude sa snažiť spoznať tohto tajomného tvora.

Zapadákov

Zapadákov (2008) (TV film)

V Jasper Parku v Severnej Kalifornii boli Tom Alan Smithee a jeho priateľka Gwen Marie Holdenová napadnutí. Tom je okamžite zabitý a Gwen unesú do podzemného objektu na dôležitú úlohu - má rodiť deti neznámym cudzincom.
Neskôr sa v Los Angeles rozhodne riaditeľ spoločnosti s videohrami Johnny Dash pozvať svojich zamestnancov Adama Bensona, Lee, Maggie, Perryho, Chrisa Bassa, Paula a Mika Chena na paintballový turnaj do Jasper Parku, aby si vyskúšali taktiku, ktorú programujú do hier. Pred parkom zastavili na benzínovej pumpe, aby dotankovali a uvidia plagát s nezvestnými Tomom a Gwen. Mierili do bývalej vojenskej oblasti, z ktorej je momentálne národný park. Počas noci trpí Adam pocitom, že je ich skupina pozorovaná, avšak kolegovia jeho varovanie neberú vážne.
Keď na druhý deň ráno hra začne, skupina zisťuje, že sa bude jednať o viac než len paintball - budú musieť prežiť na nepriateľskom území ohrozovaní šialenými maniakmi.

Reklama