Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obsahy (40)

Sledování

Sledování (1998)

Protagonistom je Bill (Jeremy Theobald). Bill je nezamestnaný ctižiadostivý spisovateľ, ktorý žije samotársky a nudný život v Londýne. Billa veľmi fascinujú ľudia s nádejou, že nájde nejaké podklady, o ktorých by mohol písať. Z davu ľudí si teda začne náhodne vyberať jednotlivých ľudí a sleduje ich. Stanoví si pravidlá, aby sa vyhol problémom a aby jeho sledovanie bolo vždy náhodné. Ale čoskoro poruší jedno z pravidiel a sleduje niekoho viac krát, než len raz. Osoba, ktorú často sleduje je Cobb (Alex Haw). Cobb ako sebaistý a inteligentný zlodej prichytí Billa pri sledovaní. Ale kto koho vlastne sledoval?

Tigrova brigáda

Tigrova brigáda (2006)

Francúzska akčná kriminálka je vsadená do roku 1912, kedy sa v Paríži začala prvýkrát využívať motorizovaná policajná brigáda. Časť brigády na čele s komisárom Valentin (Clovis Cornillac) vyšetruje komplex prípadov, zahrňujúcich anarchistické útoky, politickú korupciu, a medzinárodné finančné podvody zahrňujúce Francúzsko a Rusko. Do Paríža prichádza ruský princ Volkonsky s manželkou so zámerom podpísania Trojdohody a Valentin začína mať pocit, že všetky udalosti začínajú zaujímavo súvisieť.

Železný Schwarzenegger

Železný Schwarzenegger (1977)

Tento polodokumentárny a poloautobiografický snímok nám zobrazuje časovú prípravu z Golds Gym, fitnescentra vo Venice Beach, Kalifornii až do finálneho zúčtovania v Pretórii, kde si amatéri a profesionáli v bodybuildingu zmerajú sily pre zisk Mr. Olympia a Mr. Universe v roku 1975. Päťnásobný šampión Arnold Schwarzenegger obhajuje svoj titul Mr. Olympia proti hlavným súperom, ktorými sú Serge Nubret a Lou Ferrigno, ktorého trénuje jeho otec. Kto bude víťaz?

Bean 7: Poslední žerty pana Beana

Bean 7: Poslední žerty pana Beana (1994) (video kompilácia)

1. časť: Pán Bean sa rozhodne ísť vyprať si svoje veci. Vo verejnej práčovni ho čakajú však mnohé prekvapenia, s ktorými si vie rady len on.

2. časť: Mr. Bean dostane nápad, že si otestuje svoje golfové zručnosti. Ako správne natrénovať odpal a ako čo najrýchlejšie a najkratšie dostať loptičku do jamky, to vám predvedie len on.

Polní lilie

Polní lilie (1963)

Nezamestnaný stavbár Homer Smith (Sidney Poitier) prechádza autom naprieč Amerikou cestou na západ a zastaví sa na odľahlej farme aby doplnil prehriatemu autu vodu. Farma je obrábaná skupinkou nemeckých katolíckych sestier, ktoré vedie prísna predstavená Matka Maria. Tá verí, že Homer bol zoslaný Bohom, aby postavil potrebný kostol v opustenej púšti.

Jackie Chan a čínsky poklad

Jackie Chan a čínsky poklad (1994)

Vracajúc sa domov so svojim otcom po obchodnej ceste, Wong Fei-Hong je nevedome prichytený v bitke medzi cudzincami, ktorí si želajú vyvážať starodávne čínske artefakty a lojalistami, ktorí chcú, aby ani kúsok zo vzácnych artefaktov neopustil krajinu. Fei-Hong sa naučil štýl "opitého boxovania", ktorý z neho robí nebezpečnú osobu. Bohužiaľ, jeho otec je proti tomu, aby používal akýkoľvek spôsob násilia, vrátane "opitého boxovania". A tak teda Fei-Hong nemusí bojovať len so záhadnými cudzincami, ale musí prekonať otcov odpor.

Hráči z Indiany

Hráči z Indiany (1986)

Založené na pravdivej udalosti malého mestečka Milan v Indiane, ktorého basketbalový tým postúpil do štátneho finále v roku 1954. Tento film popisuje úsilie trénera Normana Dalea (Gene Hackman), ktorý má bujarú minulosť a miestneho basketbal-milujúceho opilca (Dennis Hopper) na ceste ich stredoškolského týmu k víťazstvu.

Plechový panáček

Plechový panáček (1988)

Keď sa cínová navíjacia hračka ocitne v izbe s divokým, veľkým a ničivým dieťatkom, ktoré má všetky hračky, ktoré chce, začne sa ho báť a schovávať sa pod gaučom. Ale keď dieťa spadne a ublíži si, hračka sa rozhodne spraviť to, na čo bola predurčená, rozveseliť dieťa.

Zajdalen

Zajdalen (2003)

Nebolo to tak dávno, bola tu ovca, ktorá hrdo tancovala vo svojej bujnej vlne, pokiaľ ju prvý krát neostrihali a ona ostala ponížená. Avšak v jej zúfalstve ju videl zajac, ktorý prechádzal okolo, a ukázal opustenej zostrihanej ovci, že môže stále tancovať aj v jej súčasnom stave aby si udržala zmysel svojej hodnoty aj v ťažkých časoch.

Hra na zvádzanie

Hra na zvádzanie (2005) (TV film)

Tri krásne ženy (Fox, Electra, Dash), ktoré nemajú problém ukoristiť žiadneho chlapa behom pár chvíľ, sa rozhodnú uzavrieť stávku. Tá spočíva v tom, že ako korisť si vyberú náhodného chlapa, ktorého žiadna z nich nepozná a budú mať jednu noc na to aby ho zviedli a ako dôkaz má poslúžiť videonahrávka. Náhle sa však korisťou stáva niekto iný.

Rukojemníci

Rukojemníci (2006) (seriál)

Osudy deviatich ľudí, ktorí sa navzájom nepoznajú a ich charaktery sú úplne odlišné, sa spoja, keď sú držaní ako rukojemníci po nevydarenom prepade banky. Každú epizódu sa s krátkych prestrihoch dozvedáme, čo sa vlastne počas 52-hodinovej rukojemníckej drámy stalo, ako táto udalosť poznačila každodenné životy každého z deviatich rukojemníkov a že po prepade si títo deviati rozdielny ľudia už vôbec nie sú cudzí.

Handler

Handler (2003) (seriál)

Agent FBI Joe Renato (Joe Pantoliano) zacvičuje a riadi agentov - nováčikov, ktorí robia v utajení, aby odhalili a vyriešili zločiny vo všetkých úrovniach losangeleskej spoločnosti. Od kruhov podsvetia, prostitúcie a drogových dílerov až po svetové finančné a hi-tech podvody. Jeho služby využívajú vládne a lokálne agentúry spravedlnosti, ktorí za nim chodia v záležitostiach dlhodobých a rýchlych operácií.

Omámení a zmatení

Omámení a zmatení (1993)

Dobrodružstvá a príbehy začínajúcich študentov v posledný školský deň v Texase, v máji roku 1976. Na strednú školu Roberta E. Lee, školský ročník '77, nastupujú noví začiatočníci. Nováčikovia chlapci sú fyzicky týraní a ponižovaní, zatiaľ čo dievčatá väčšinou čelia slovným útokom a zahanbovaniu. Výrazné sú dve postavy. Nováčik Mitch Kramer (Wiley Wiggins) sa stáva hlavným terčom útokov starších študentov a spomedzi seniorov je to Randall "Pink" Floyd (Jason London), hviezda v tíme ako rozohrávač.

Zostup Orfeov

Zostup Orfeov (1960)

Val Xavier (Marlon Brando), tulák so záhadnou minulosťou, prichádza do malého mestečka a dostane prácu v obchode, ktorý vedie Lady Torrenceová (Anna Magnani), staršia neuspokojená žena, ktorej manžel umiera na rakovinu v izbe nad obchodom. Val je ale tiež prenasledovaný Carol Cutereovou (Joanne Woodward). Táto zhýralá miestna tuláčka prahne po jeho saku z hadej kože tak isto ako aj po ňom a tak sa ho pokúsi zviesť na starom cintoríne. Val sa však viac zaujíma o postaršiu Lady.

Zelený pokoj

Zelený pokoj (1978)

Francúzske malé mestečko na konci dvadsiatych rokov 20. storočia. Julien Davenne (François Truffaut) je žurnalista, ktorého žena Julie zomrela už dávnejšie. Na pamiatku zhromažďuje v malej zelenej izbe všetky predmety, ktoré jej kedy patrili. Keď požiar zničí túto izbu, rozhodne sa zrekonštruovať malú znehodnotenú kaplnku, ktorú zasvätí Julii a iným mŕtvym, ktorých za život poznal.

Oddělené stoly

Oddělené stoly (1958)

Je mimo sezóny a opustený Hotel Beauregard má ubytovaných len zopár dlhodobých hostí. Avšak život v ňom je pomerne rušný. Rozvíri sa ešte viac, keď do hotela príde Ann Shanklandová (Rita Hayworth) aby prekvapila svojho alkoholického exmanžela Johna Malcolma (Burt Lancaster), ktorý je tajne zasnúbený s Pat Cooperovou – ženou, ktorá vedie hotel. Navyše, snobská pani Railton-Bellová objaví, že milo vyzerajúci Major Pollock nie je tým, za koho sa vydáva. Táto správa je pomerne šokujúca aj pre jej krehkú dcéru Sibyl, pretože je do Majora tajne zamilovaná.

Perfektní príbuzní

Perfektní príbuzní (1986) (seriál)

Balki Bartokomous, ktorý je na malom stredomorskom ostrove Mypos pastierom ovcí, cestuje do Ameriky hľadať svojich príbuzných. Nakoniec nájde svojho bratranca, Larryho Appletona, ktorý nedávno unikol svojej početnej rodine a užíva si nezvyklý luxus vlastnej izby. Uzavrú spoločné zdieľanie ubytovania v Larryho byte – aj keď dvaja bratranci ani nemôžu viac odlišní. Pokiaľ Laryy je panický, vzdychlivý, pracovitý a materialistický - Balki je pokojný, nedotieravý, veselý a idealistický.

Warlock

Warlock (1989)

V Bostone je v roku 1691 Warlock odsúdený k smrti, ale pomocou kúziel unikne do budúcnosti, do našej súčasnosti, neodbytne prenasledovaný lovcom čarodejníkov Redfernom. Tu je Warlock poverený nájsť tri časti Biblie diabla. Redfernovi pomáha žena, v ktorej doma sa obaja prebudili po magickom presune časom. Musia Warlocka zastaviť, pretože kniha skrýva skutočné meno Boha a po jeho vyslovení môže zničiť všetko, čo Boh vytvoril.

Monty Python v Hollywoodu

Monty Python v Hollywoodu (1982) (divadelný záznam)

Legendárna skupinka britských komikov, vystupujúcich pod názvom Monty Python predstavuje kombináciu klasických skečov a nového materiálu naživo v Hollywoode. V tejto kolekcii sú zahrnutí spievajúci filozofovia, drevorubači, pápež a mnoho iných.

Vrana 4: Pekelný kňaz

Vrana 4: Pekelný kňaz (2005)

Štvrté pokračovanie série zobrazuje charizmatického lídra gangu, ktorým je Luc Crash (David Boreanaz). Vedie schátrnú bandu satanistických motorkárov, známych ako Štyria Jazdci Apokalypsy. Luc zavraždí Jimmyho Cuervu (Edward Furlong) a jeho priateľku ako súčasť rituálu, aby sa mohol stať nesmrteľným démonom. Ale Luc zistí, že z Jimmy sa stal duch pomsty, známy ako Vrana, aby pomstil smrť priateľky a zabránil Lucovi stať sa pánom zla.

Reklama