Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbení herci (10)

Clint Eastwood

Herec, ktorý môže byť mnohým mladším kolegom vzorom. Na začiatku kariéry sa pretĺkal béčkovými spaghetti westernami a až po 60-ke získal 5 oscarov. Za svojim snom si musí človek ísť.

Morgan Freeman

Clint Eastwood v čiernom vydaní :). Herec s obrovskou charizmou - vo väčšine filmov pôsobí ako srdečný starší pán - človek sa musí usmievať, keď ho vidí.

Kevin Costner

Obrovský talent, v ostatnom čase nevyužitý. 90. roky mu patrili. má civilný prejav.

Leonardo DiCaprio

Prvá veta rovnaká, ako pri Kate Winslet: Titanic síce nebol ktovie aký film, ale jedno sa mu nedá odoprieť - Hollywoodu dal dvoch najlepších hercov svojej generácie. Po Titanicu trpel škatuľkou "sladký Leo", na krátky čas sa spustil, prišiel chľast, drogy a možno aj vďaka tomu sa zbavil svojho predošlého imidžu a mohol začať hrať pravé chlapácke role.

Michael Douglas

Podobne ako Sharon Stone, hlavný predstaviteľ môjho najobľúbenejšieho filmu. Civilný prejav, charizma.

Michael C. Hall

Hlavný predstaviteľ môjho najobľúbenejšieho seriálu vôbec. Rola Dextera mu bola určite ušitá na mieru. Výborný aj v predchádzajúcom seriáli Six feet under.

Liev Schreiber

Registroval som ho už od mojich tínedžerských čias - vtedy sa predieral buď béčkovými filmami, alebo hral vedľajšie role v relatívne dobrých filmoch. Až v roku 2013 prišiel seriál Ray Donovan, v ktorej Shreiber stvárnil titulnú rolu - dovolím si povedať, že jeho životnú. Verím, že tento seriál ho dostane medzi hollywoodsku smotánku, čo mu veľmi prajem - aj počas tých rokov v úzadí bol v ňom poznať neuveriteľný potenciál.

Tom Hanks

Dlho som sa bránil dať Toma Hanksa do svojho rebríčka, lebo by to azda bolo "too mainstream", ale inak nemôžem. Jedného týždňa počas choroby som si pozrel takmer celú Tomovu filmografiu a ten chlap je génius, zahrá úplne všetko (autenticky, s charizmou). Dovolím si povedať, že to je najlepší herec, akého Hollywood kedy mal.

Michael Caine

Ako povedal Christopher Nolan: "Každý film potrebuje kúsok Michaela Caina."