Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Thriller

Obsahy (5)

August Underground's Penance

August Underground's Penance (2007)

V poslednej časti brutálnej trilógie August Underground vystupuje iba hlavná postava hraná režisérom a jeho priateľka z prechádzajúceho dielu August Underground´s Mordum. Okrem klasických scén mučenia a sexuálneho násilia si užijeme aj porcovanie obetí a kopec čriev.

August Underground's Mordum

August Underground's Mordum (2003)

V druhej časti trojdielnej série Augustus Underground sa k hlavným hrdinom pridávajú aj ďalšie úchylné postavy. Baba, ktorá rada dávi na obete a chlapík milujúci nekrofíliu. Opäť si všetky zverstvá natáčajú na digitálnu kameru.

Srpnový underground

Srpnový underground (2001)

Hlavný hrdina v podaní režiséra má rád aj so svojím kamarátom pekne nechutné zábavky. Radi týrajú, znásilňujú a ponižujú svoje obete zamknuté u nich v pivnici. K tomu si to všetko natáčajú na kameru.
Uvidíme aj prepadnutie obchodu, no nepôjde im o peniaze, ale o úchylnú zábavu na dvoch zákazníkoch.

Los violadores

Los violadores (1981)

Hal je po posedení v bare s priateľkou napadnutý partiou nacistov. Ona je brutálne znásilnená a k tomu bola aj panna. Hal sa im rozhodne pomstiť so skupinou ovládajúcou čínske bojové umenia. Podarí sa im to, no nacisti si nezoberú poučenie a opäť sa zapletú s Halom.

Nekromancie

Nekromancie (2009)

Necromentia je pohľad na pekelné následky vyrezávania si Ouija symbolu na telo. Hagen verí, že jeho mŕtva žena môže znovu ožiť. Travis, ktorý prišiel o brata, sa s ním chce stretnúť v jeho posmrtnom živote. Morbius, barman zradený svojou milovanou prichádza späť, aby sa pomstil. A podivný muž Mr. Skinny stráži tajomstvá Ouija symbolu.
Jednotlivé príbehy postáv sa preplietajú a navzájom ovplyvňujú.

Reklama