Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Alan Alda / ale i všetci herci/, dialógy, atmosféra, myšlienka, DABING!!!!!Preto 5!!!!!

Lietajúci cirkus Montyho Pythona

Lietajúci cirkus Montyho Pythona (1969)

Majstri sveta v originalite humoru, šialenstve a šokovaní.Kto sa s nimi nudí, musí byť normálny.Alebo ešte čosi strašnejšie...

Smer juh

Smer juh (1994)

Byť chlapom, tak ním, byť ženou /a Rayom/, tak jedine s ním.....Som staromódna a páčia sa mi klasickí slušní a skromní hrdinovia, páči sa mi takýto druh humoru a soundtrack je nádherný.Jeden z mála seriálov,keď som sa nemohla dočkať ďaľšej časti, dostala chuť kúpiť si psa, odísť do Kanady, chcela zabiť Viktóriu a bolo mi fakt ľúto,keď ho tá mrcha oblafla /pretože tým pre mňa skončilo aj čaro seriálu a viac som nepozerala/. P.S.Neviem,či len mne Ben strašne pripomína Karotku z "Discworld"....

Dawsonov svet

Dawsonov svet (1998)

Bavilo ma to, hoci je všetko dosť vzdialené od našej reality.Alebo možno práve preto.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

A to sú podľa mňa knižky ešte oveľa oveľa lepšie!Lepšie než život...

Frasier

Frasier (1993)

Súhlasím s tými, čo tento seriál označujú ako jeden z najinteligentejších.Len či to má od potencionálneho Frasierovho pacienta cenu?

Priatelia

Priatelia (1994)

Správna oddychovka, fajn obsadenie, príjemný humor a našťastie sa tvorcovia vyhli poučným pointám, ktoré často ponúkajú konce amerických seriálových epizód.Pozerateľné i viackrát, bohužiaľ i vykrádateľné inými autormi.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Ako aj v knižke ma táto hra na akoby jemne magickejší stredovek veľmi baví. Nevadia mi ani dlhšie dialógy, ani dôkladné vykreslenia charakterov na úkor akcie, naopak ja by som kľudne pošetrila krvou, brutalitou i nahotou, to je však môj problém, uznávam, že u väčšiny to zaberá. Plný počet dávam kvôli tomu, že je mi jasné, aké náročné je nájsť tú správnu mieru v rámci tohto žánru a nebyť trápny, neoriginálny, prípadne stratený v nevydarených efektoch. Podarilo sa nájsť správnych hercov, zachovať atmosféru predlohy a hlavne napriek rozsiahlosti zaujať.A ja skrátka zbožňujem nesvalnatých, nedokonalých "hrdinov" / nie len vo fantasy/.