Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor
  • Dráma

Obľúbené filmy (10)

Wrestler

Wrestler (2008)

Velmi dobrý a pravdivý film o tom ako to chodí vo wrestlingu. Ozaj zaujimavé.

Iron Claw

Iron Claw (2023)

Dokonalosť do posledného detailu.

Vreskot

Vreskot (1996)

Každý krát keď si pozriem Scream som milo prekvapený kvalitou a poctou ktorú tento film má. Kvalitu má v atmosfére, mladých a úžasných hercoch a úžasné u scenáru ktorý u Slasher filmov je viac ako raritou. A počtu ktorú film dáva kamzemu horror fanúšikovi je proste úžasná, či už pravidlá prežitia hororu, hra s logikou a odkazmi na hororov Slasher pop kultúru. Nesmrteľné hlášky sú na každom rohu ( You need a sequel/ What's your favorite scary movie). Proste srdcová a kultová záležitosť a právom jeden z najlepších horror movies ever made!

Joker

Joker (2019)

'I used to think that my life was a tragedy. But now I realize, it’s a comedy.'

Saw: Hra o prežitie

Saw: Hra o prežitie (2004)

Aj keď som Saw videl už sto krát stále ho milujem. Genialna atmosféra a geniálne vyvrcholenie. Pre mňa najlepší psychologický horor ever!

Rambo

Rambo (1982)

Naozaj skvost vo filmoch. Skvelé herecké obsadenie, Stallone hral Ramba naozaj dokonalo. Dej filmu je naozaj niečo skvelé s dokonalou atmosférou, perfektnou zápletkou a s perfektním koncom. Kamera bola tiež super a taktiež Theme song filmu. A toto všetko tvorí z Ramba dokonalý a legendárny film. Rambo ako celok ale aj ako myšlienka filmu je dokonalý v každom smere a v každej minúte.

Ovládací panel
3 body