Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Rozprávka
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (248)

plagát

Ošklivá princezna (1999) (TV film) 

Porad nechapu poitu , divala jsem se uz nekolikrat a porad nevim o co jde.

plagát

Child Star: The Shirley Temple Story (2001) (TV film) 

Pokus zfilmovat herecke zacatky STB , jeji pribeh od narozeni, nalezeni vyhledavacem talentu a jeji kariera. Lide kolem filmu se neustale divili ze ona vyrusta a ztraci roztomilost. Shrley byla posedla pratelstvim s Amelii Earkhart. Tuctovy film a herecka co mela byt Shirley nebyla tak detsky baculate roztomila jak original podoba nic moc , zbytrecne sladke a celkem nudne.

plagát

Lojzička (1936) 

Tak tento film me vyslovene stval. Neustale zpevy ,operni arie a to vsechno ve mlyne.

plagát

ABECEDA (1984) (relácia) 

Vubec jsem si tento porad nezapamatovala.Dokud jsem ho nenasla na Youtuku. Zadny metal, spis balet a tanecky. ale vsechno takove elegantni, svatecni, mozna ze jsme se tesivali na nove dily. Napad zajimavy. Jenze nekdy je tezke vyplnit cely dil, kdyz nejsou umelci dobe nakloneni na stejne pismeno zacinajici. Pak prijde herec -ka , zazpiva pisen a odejde a dil je vlastne zalozen na nekom, kdo byl oblibeny rezimu a porad uvadel.

plagát

The Yarn Princess (1994) (TV film) 

Ne ,neni to pohadka.Drama, pribeh mentalne zaostale zeny, manzelky a matky. Jednoho dne se jeji manzel zhrouti a je agresivni a urady zjisti , ze v rodine kde je pet deti to neni podle tabulek. Margaret musi dokazat, ze je schopna postarat se o rodinu , ze umi varit a uklizet. Hodne pomahaji i deti , aby udrzeli rodinu pohromade. Otec je v blazinci a urady veznou dva syny do nahradni pece. Dostanou se do rodiny kde se posloucha vazna hudba pri jidle a rika ano prosim, dekuji prosim ...Tato rodina je movita a jeden z kluku se z tama nechce vratit do rodiny , kde je nouze.Ostatni clenove rodiny a Margaret ho musi presvedcit, ze jeho misto je mezi sourozenci a v nizsi vrtve.

plagát

Dieťa všetkých - záchrana Jessiky McClure (1989) (TV film) 

Tohle je mozne jen v Americe. Policie prijede, psycholog, vsichni se ji snazi pomoct a chovaji se ohleduplne. Lide z okoli jsou solidarni. A nic neni nadsazene, ja zila v Americe a znam reakce amiku. Neco podobneho se stalo i v Simpsonovych. kdyz Bart jakoby spadl do studny . Inspirovali se tvurci Simpsnu timto pribehem ?

plagát

Cnostný Metod (1979) 

Nudny film , kde cesti herci mluvi slovensky, neco se zazpiva , micha se do toho politika a plane se keca a buduje lepsi budoucnost pro chude lidi.Snad jen Kveta Fialova je ozdobou tohoto filmu.

plagát

Kráva (1993) 

Nadherny snimek, mrazive pravdivy silny pribeh.