Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný

Recenzie (147)

plagát

Dobrý, zlý a mŕtvy (2015) 

Zacina to vskutku slubne, az dokym hlavny hrdina neodide autom z prvej sceny. Este chvilu sa to drzi nad vodou, ked to tam Lundgren s partickou "vysetruju". Nasledne strmhlavy pad. Hlavne je vidiet, ze mali scenar tak na 40 minut a nasledne to umelo natahovali, aby to vyslo na tych finalnych 84 minut. Hlavny hrdina je Ceckar, ktoreho "najhviezdnejsia" (ak to tak chceme volat) rola bola v Slzach slnka, ale z celeho osadenstva podava najlepsie vykony. Lundgren vyzera, ze celu dobu bol nalozeny v liehu, Natassia Malthe nikdy poriadne hrat nevedela, ale tu to vyzera, ze zabudla aj tie zaklady herectva, co mozno pred stvrtstorocim mala. Zaverecna prestrelka medzi Dannym Trejom a Michaelom Parem je akoby vystrihnuta z Blaznivej strely, to stoji za to vidiet. Za tu pridavam 1*, lebo som sa do sytosti narehotal. A specialne efekty robil asi student prveho rocnika strednej skoly, ktory si vecer predtym pustil tutorial v nejakom freeware programe.

plagát

Veľké kozy na Havaji (1987) 

Extrémne ťažko hodnotiteľný film.  Na jednej strane sú herecké výkony - v horšom prípade zúfalo amatérske a v tom lepšom akceptovateľné, na druhej strane je scenár - takmer neexistujúci, na úrovni osnovy. Napriek tomu je film zlý tým správnym spôsobom - zábavne zlý a nie nudne zlý. Navyše kozy, kozy a ešte raz kozy, sú samé osebe dôvod na extra hviezdičku. K tomu scéna so skateboardom, raketometom a, ehm, nafukovačkou, pri ktorej som dostal záchvat smiechu a sebauvedomelá "meta" scéna, kde scenárista a režisér v jednej osobe, dokonale približuje proces castingu pre tento film. Za všetky tieto 3 veci dávam po 1 hviezdičke, takže, celkovo 3* a už teraz sa teším na ďalšiu Sidarisovu blbinu.

plagát

Reacher (2022) (seriál) 

Tie 4* su s prizmuerenim oka, kedze hlavne posledny diel sa na moj vkus dost urval z retaze a nie v tom dobrom zmysle slova. Ale, co je podstatny dovod mojho pozitivneho hodnotenia, z vacsej casti (vratane toho z retaze urvateho posledneho dielu), sa tu tento serial zatulal z 90. rokov a pozerat ho ma bavilo a pripomenulo zabavne blbiny, nad ktorymi som presdel mladost.

plagát

Mandy: Kult pomsty (2018) odpad!

Pozrel som kvanta Bollovin, Troll 2, The Room, Disaster Movie, 7 dobrodruzstiev Sindibada (neodporucam ziadny z menovanych filmov) a mnoho dalsich prisernosti. Toto je asi prvy film, ktory som nedal do konca a urcite prvy za posledne roky. Najlepsie to z mojho pohladu popisala Asia_Power vo svojom 4 slovnom vykriku do tmy v kapitalkach... Tento film je presne to.

plagát

Batman: The Long Halloween, Part Two (2021) 

Uprimne, priserna nuda. Batman je totalny blbec, kazdy ho precura a bud ho niekto zachranuje (zvycajne Catwoman), alebo ma len brutalne stastie. Spojenectva zaporakov nijako nedavaju zmysel, Arkham Asylum vyznieva ako hotel, kde sem-tam niekto pride prespat a prichadza/odchadza, kedy sa im zmysli (bolo tam hned niekolko utekov a viac-menej nad nimi ludia len pokrcili plecami, ako ked sa docitate v novinach, ze pri havarii zomrel motorkar a pomyslite si, ze zase raz - ved to sa dalo cakat). A zaverecne vyvrcholenie vysumi do prazdna, ako detske sampanske v protialkoholickej liecebni...

plagát

The VelociPastor (2017) 

Tatko hodnotitelne... nieco. Genialne debilne, alebo debilne genialne. Film je realne odpad, ale je odpad umyselny, vie o tom, na nic sa nehra a je svojou nekonecneou blbostou a prisernostou zabavny od zaciatku do konca.

plagát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Nieco desne. Fakt nedokazem pochopit, ako moze byt pre DC taky problem vydavat aspon priemerne filmy, ked uz dokonca maju takmer 2 tucty prikladov od konkurencie, z ktorych mozu cerpat inspiracie.

plagát

Tenet (2020) 

Ze hypocenter a ani jeden hroch tam nebol... 0/10!

Ovládací panel
5 bodov