Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

Tarantino nasadil týmto filmom sám sebe latku tak vysoko, že ju už zrejme nikdy nepreskočí. Aj keď s Kill Billom ju takmer dosiahol..

Earth

Earth (2007)

Treba hodnotiť po zhliadnutí v HD a Dolby Digital. Potom sa vám bude zdať 5* málo..

Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag

Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992)

Jedna z najlepších komédií, parodujúca malosť a úbohosť zbohatlíckych buranov. Tie hlášky sú nezabudnuteľné a porovnanie znesie z mojej strany akurát Pacho hybský zbojník, kde dialógy stvorili L+S..

Crash

Crash (2004)

Keď som toto superdielo videl prvý krát, nemal som ani šajnu kto je Paul Haggis. Smer juh bol síce výborný seriál no týmto filmom sa ako kométa prihlásil do extraligy. Výber hercov, réžia, scenár a najmä hudba urobili na mňa skvelý dojem. Po skončení som mal rovnaké pocity ako po Shawsank Redemption..

Let číslo 93

Let číslo 93 (2006)

Číra smrteľná hrôza v priamom prenose. Emocionálna bomba, ktorá vo mne zanechala trvalé stopy..

Old Boy

Old Boy (2003)

Jeden z prvých kórejských filmov, čo som videl a dosť výrazne ovplyvnil môj ďaľší záujem o ázijskú kinematografiu. Celý príbeh odohrávajúci sa v neštandardnom prostredí a tarantinovský štýl mi priniesli bohovský zážitok.

Tenká červená čiara

Tenká červená čiara (1998)

Už len to herecké obsadenie je za 5 hviezdičiek. Pridajte k tomu skvelého režiséra, hudbu, ktorá sa nedá zabudnúť, perfektne zobrazenú vojnovú realitu a duševné pochody odrážajúce sa v tvárach vojakov. Porovnanie s vojakom Ryanom je ako porovnať, ktoré z dvoch vlastných detí mám radšej..

Suburra

Suburra (2015)

Tak som sa dočkal! Bezškrupulózna jazda skrz-naskrz skorumpovaným systémom síce talianskym, ale zadať si môžete zrejme ktorúkoľvek krajinu. Každý na každého čosi vie a egá bezcitnosti a hamižnosti sa nemilosrdne stretávajú. Podfarbené soundtrackom, ktorý musím mať! 100%