Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbení režiséri (8)

Hideo Nakata

Skoro ani nevidno, že je japonec. (podľa kariéri, nie výzoru.) Niežeby boli Japonci zlý režiséri, ale niesu ani tak najlepší. Veľmi dobrí výkon podal najmä pri filme Kruh, kde som sa ozaj veľmi bál.

Sam Raimi

Ani neviem, prečo som si ho pridal do Top 10 režisérov. No isteže preto, lebo je dobrí režisér, no myslím si že sú aj lepší. A možno preto, lebo ma jeho meno napadlo pri vyslovení slova Ozajstný režisér.

Alfred Hitchcock

Čítal som niektoré jeho knihy a videl som niektoré jeho filmy. Skoro všetko sa mi páčilo, podobne akol aj väčšine členov CSFD. Poznám ho najmä z filmu Vtáci, ktorý bol ozaj fajn.

Bill Cosby

Môj obľúbený, vždy usmievavý a veselý režisér milého seriálu Show Billa Cosbyho. Vždy keď sa na neho pozriem, zlepší sa mi nálada. Nevadí že je černoch, ja mám černochov rád.

Mike Norris

Zaujímavé je, že dieli Wallkera, texaského rangera, ktoré zrežíroval Mike Norris, boli akurát tie najzaujímavejšie. Je to brat Chucka Norrisa, čo mi ešte zväčšuje dôvod pridať si ho do Top 10.

John McTiernan

Režisér brutálne dobrého filmu Predátor. Ak by som si ho nepridal k obľúbeným, poškvrnil by som svoje rebríčky, a nedajbože ho urazil. Klobúk dole pred tebou, John McTiernan a tvojmu Predátorovi.

James Cameron

Ja som Terminátor! Nech žie Terminátor! Toto je režisér tohto filmu, na ktorého nemožno predniesť kritiku. Arnold by sa mu mohol poďakovať za najlepšiu filmovú rolu. (Po predátorovi. Za to by sa mohol poďakovať Johnovi McTiernanovi.)

Woody Allen

Asi najlepší režisér, ktorého poznám. Nezaradil som si režisérov podľa hodnotenia, lebo sa mi akosi nechcelo, no on je asi teraz tak 8. No neberte ho tak, je prinajhoršom 2. Naj film : Annie Hall

Ovládací panel
3 body