Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (29)

plagát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizóda) 

Nepočúvajte puritánov bezhranične zaľúbených do hernej predlohy. Dokážu nadávať, kňučať a sťažovať sa na každú zbytočnú hlúposť od výzoru postáv, cez farbu auta až po fakt, že Craig Mazin má prsty napríklad aj v Superhero movie, zároveň ale “zabúdajú”, že spáchal Černobyl. Začiatok je veľmi dobrý, navnadí a vizuálne poňatie spolu so silným castingom sľubuje vysokú kvalitu aj naďalej.

plagát

Pomsta (2011) (seriál) 

Hlupa big budget telenovela.

plagát

ŠTB: Prísne tajné - Pád - legenda o Alojzovi Lorencovi (2022) (epizóda) 

Prevlada sklamanie. Je skvele, ze na interview zohnali Lorenca priamo, cele to ale posobilo uponahlane a vobec to nepodalo uceleny obraz o tom, kto to vlastne bol, co mal v rukach a na co vsetko mal vplyv. Celkove vyznenie je velmi rozpacite, je to kratke a ako keby tvorcovia nevedeli, co vlastne chcu povedat.

plagát

Star Trek: Picard - Monsters (2022) (epizóda) odpad!

Wow, úplne super skvelá epizóda, niečo nečakané a predtým v moderných Star Trekoch Picardovi a Discovery nevídané - psychoanalýza traumy hlavnej postavy.  Naozaj, neklamem. Musíte to vidieť! Je neskutočné, aké množstvo výborných a novátorských nápadov dokážu talentovaní tvorcovia tohto klenotu modernej TV zábavy dostať do jednej epizódy. Jednoducho geniálne! Ale teraz vážne - Zas tie isté chujoviny a výmysly typu “keď androida zrazí Tesla, tak sa ocitne v snovom svete, kde musí najprv vyriešiť traumu z detstva”. S Jamesom Callisom ako dady-psychológom. Tiež síce nesmiete zmeniť históriu, ale transportuje sa tu kde kto, kade tade. A Romulanci chránia Zem. Fuj dpč!

plagát

Star Trek: Picard - Two of One (2022) (epizóda) odpad!

Pamätáte si tu scénu na konci Poslednej Krížovej Výpravy, kde sa nácek rozpadol na prach? Ja dúfam že také niečo sa stane Agnes. A potom hneď tvorcom týchto pseudopsychologických sračiek čvachtajúcich sa v zbytočných depresiách zasadených do reálií Star Treku - od scenáristov, cez showrunnerov až po kostýmerov. Ozaj, keby ste nevedeli, dlhoročné traumy psychicky nevyrovnanej astronautky dokáže vyriešiť jeden rozhovor plný naivných stereotypov s cudzím človekom. A keď sa vám pokazí android, tak ho treba vziať na pohotovosť a dať ho pozrieť miestnej lekárke. No a samozrejme netreba zabudnúť, že Tesly sú nebezpečné, vraždiace stroje.

plagát

Star Trek: Picard - Watcher (2022) (epizóda) odpad!

Séria nepodarených krátkych študentských filmov pokračuje 4. dielom, v ktorom paroduje náhodné aspekty TNG.

Ovládací panel