Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (4)

Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy

Bush Family Fortunes: The Best Democracy Money Can Buy (2004)

Film vás prevedie krátkou históriou rodiny Bushových od 50. rokov minulého storočia do polovice funkčného obdobia prezidentovania G. Busha mladšieho. Aký je zdroj bohatstva rodiny? Absolvoval G. Bush ml. vojenský výcvik? Ako sa podarilo podpriemerne inteligentnému človeku vyhrať prezidentskú kampaň? Na tieto a ďalšie "politicky nekorektné" otázky môžete vďaka filmu získať odpovede, ktoré neboli v mienkotvorných médiách prezentované.

Hudba pro jeden byt a šest bubeníků

Hudba pro jeden byt a šest bubeníků (2001)

Skupina squatterov obsadí byt staršieho manželského páru, ktorý si práve vyšiel na prechádzku so svojim psom. Prechádzajú postupne kuchyňou, spálňou, kúpelňou a nakoniec skončia v obývačke. V každej miestnosti využívajú jej vybavenie na zahranie melódie. Ku koncu však zostanú veľmi zaskočení.

Get the Rabbit Back

Get the Rabbit Back (2005)

V uzavrenej miestnosti skupina ľudí nepohnuto stojí a sleduje bieleho králika, prichyteného na stene. Králik vydáva nepríjemný zvuk. Jeden zo skupiny sa nakoniec rozhodne králika vypnúť. V miestnosti sa rozprúdi život, ale zrazu vstupuje do miestnosti kovboj.

Najmenší hrdinovia

Najmenší hrdinovia (1985) (seriál)

Séria animovaných rozprávok. V nich ožívajú dve postavičky, ktoré poskladalo malé dievčatko zo stavebnice. V každom dieli pomáhajú hrdinovia dievčatku riešiť problémy ktoré jej vznikli, pričom využívajú svoju schopnosť meniť svoj vzhľad dielmi stavebnice.

Reklama