Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Horor

Obsahy (999)

Sulis 1907

Sulis 1907 (2023)

Film podľa skutočných udalostí, kedy sa vzbúrili baníci v roku 1907 v Nórsku proti chamtivým majiteľom baní, čo neskôr viedlo k založeniu prvých závodných výborov, ktoré trvajú dodnes.

Gueules noires

Gueules noires (2023)

Skupina baníkov spolu s vedeckým pracovníkom - profesorom, zostanú uväznení kilometer pod zemou v tajomných, starobylých chodbách, ktoré ukrývajú záhadnú hrobku. Avšak chamtivosť jedných z nich spôsobí, že prastaré zlo, ktoré hrobka ukrývala, sa zrazu prebudí.

Anděl smrti - Série 3

Anděl smrti - Série 3 (2022) (séria)

Po tom, ako vyhodili z polície komisárku Polkowsku (Aleksandra Poplawska), otvorila si Aga svoju privátnu detektívnu kanceláriu. Snaží sa zarobiť peniaze na cestu do Londýna, aby tam žila spolu so svojou dcérou. Na Wolnickeho už takmer zabudla. Mrowiec (Bartosz Gelner) medzitým povýšil na nadkomisára a spolu s Wronskou (Karolina Gorczyca) čakajú dieťa. Avšak Wolnicki (Maciej Stuhr) je opäť tri kroky pred políciou. Nafingoval svoju smrť a pod inou identitou sa ukrýva v dedine ďaleko od Varšavy, kde ako organista pracuje v kostole a striehne na svoju ďalšiu príležitosť vraždiť.

Out of Darkness

Out of Darkness (2022)

Skupina lovcov objaví nové, neprebádané teritórium, avšak nebudú to oni, kto tam bude loviť.

Anděl smrti - Série 2

Anděl smrti - Série 2 (2021) (séria)

Piotr Wolnicki (Maciej Stuhr) si odsedel vo väzení jeden rok a nakoniec ho zbavili viny na účasti všetkých štyroch vrážd mladých študentiek. Veľké pričinenie na jeho prepustení má i jeho láska z mladíckych čias Lila (Anna Ilczuk), ktorá sa zrazu objavila po dvadsiatich rokoch a priniesla so sebou ich spoločnú minulosť. Avšak komisárka Agnieszka Polkowska (Aleksandra Poplawska) sa nevzdáva, striehne neustále za chrbtom Wolnickeho a čaká, kedy urobí chybu.

Red Right Hand

Red Right Hand (2024)

Aby splatil svojho brata dlh a zachránil rodinnú farmu, musí Cash (Orlando Bloom) odpracovať tri kšeftíky u šéfky podsvetia Big Cat (Andie MacDowell), ktorá vládne celému Odim County, v ktorom sa dej filmu odohráva. Avšak Big Cat je žena, ktorej sa neoplatí veriť a preto bude Cash potrebovať záložný plán. Ale po tom, ako sa veci vymknú spod kontroly, Cash bude musieť jednať spontánne a rýchlo.

Eileen

Eileen (2023)

Eileen (Thomasin McKenzie) je mladá žena, ktorá pracuje vo väzení. Jej život je jednou pochmúrnou rutinou, ktorá okrem práce zahrňa ešte staranie sa o svojho opileckého otca (Shea Whigham), ktorý ňou len pohrda a častuje ju urážkami a posmeškami. Všetko sa však zmení v deň, keď do väznice nastúpi nová, atraktívna kolegyňa Rebecca (Anne Hathaway). Medzi oboma ženami vznikne veľmi podivné puto.

Lovely, Dark, and Deep

Lovely, Dark, and Deep (2023)

Hoci Lennon (Georgina Campbell) utiekla do hlbokých lesov národného parku, aby tu žila a pracovala ako rangerka, avšak strašná minulosť, pred ktorou sa schováva a chce nájsť kľud, ju naďalej prenasleduje. Avšak čo je skutočné a čo je sen?

Oderbruch

Oderbruch (2023) (seriál)

Na hranici Nemecka s Polskom, v jednej Bohom zabudnutej dedinke s názvom Oderbruch, nájdu dvaja rybári obrovskú hromadu mŕtvych ľudských, ale i zvieracích tiel. Tento nález privedie dokopy k opätovnému stretnutiu bývalú policajtku Maggie Kring (Karoline Schuch) a detektíva Rolanda Voita (Felix Kramer) po viac ako dvadsiatich rokoch. Avšak situácie odkrývajúcu skutočnú povahu nálezu začnú byť pre oboch hlavných hrdinov veľmi osobné.

A Banquet

A Banquet (2021)

Betsy (Jessica Alexander) na večierku šnupne nejaký podivný biely prášok a urobí sa jej nevoľno. Vyjde preto na čerstvý vzduch to trochu rozdýchať. Jej pozornosť pritiahne neďaleký les, do ktorého zo zvedavosti vkráča. Avšak po tom, ako z neho vyjde späť, už nikdy nebude rovnaká.

Odsouzená - Série 3

Odsouzená - Série 3 (2023) (séria)

Komisár Piotrowski (Jacek Beler) si je istý, že velitel väznice Hepner (Adam Woronowicz) má účasť vo vražde a spolu s Mazur (Agata Kulesza) sa snažia získať potrebné dôkazy. Witkowski (Michał Czernecki) ukrýva Alicjinu dcéru Haniu v bezpečí. Na Pati (Ola Adamska) čaká veľké prekvapenie rovnako ako i na Kosu (Marta Malikowska). Hepner sa má stať onedlho generálom väzeňskej stráže v celom kraji. To by mal neobmedzenú moc nad falšovaním akýchkoľvek dôkazov. Alicja sa rozhodne k odvážnemu činu.

Żużel

Żużel (2020)

Do života Lowy (Tomasz Zietek), úradujúceho motocyklového majstra na plochej dráhe, vkráča jedného dňa nádherná a citlivá Roma (Jagoda Porebska). Jeho život sa náhle skomplikuje.

Jules

Jules (2023)

Milton (Ben Kingsley) je starý chlapík, ktorému zomrela dávno žena, syn sa mu odcudzil a dcéra Denise (Zoe Winters), ktorá je veterinárkou, je jediná osoba, ktorá ho chodí navštevovať, pretože býva v tom samom malom meste, kde on. Milton má stereotypný štýl života, ktorý sa mu však zmení v momente, keď mu do záhrady havaruje mimozemšťan so svojou vesmírnou loďou.

Morderczynie

Morderczynie (2023) (seriál)

Mladá, ambiciózna pochôdzkarka seržantka Karolina Keller (Maja Pankiewicz) dostane tip na priestupok porušovania nočného kľudu v brlohu alkoholikov, ktorý sa neskôr ukáže, že ide o vraždu. Dostane povolenie účasti na prípade spolu s mladým detektívom Michalom (Mateusz Kmiecik). Pritom nadviaže pochybný priateľský vzťah s mladou podozrivou Jagodou (Zuzanna Mikołajczyk). Avšak starosti jej robí i rodinná záležitosť. Jej otec záhadne zmizol pred trinástimi mesiacmi a jej to nedá spať. Karolina sa púšťa do pátrania na vlastnú päsť.

Krew

Krew (2023) (seriál)

Odcudzená najmladšia dcéra Laura (Vanessa Aleksander) sa po rokoch vracia domov, do malomesta, na pohreb svojej mamy. Jej príchod však rozvíri sled udalostí, ktoré takmer poštvú celú rodinu proti sebe. Laura sa totiž snaží prísť na to, za akých okolností ich matka zomrela. Jej snaha odkryje tajomstvá, ktoré každý člen rodiny v sebe dusil alebo ukrýval.

Braty

Braty (2022)

Sedemnásťročný Filip (Hubert Milkowski) žije skateboardom. Celý svoj čas trávi nacvičovaním nových trikov. Je to tichý tínedžer, ktorý vzhliada k svojmu staršiemu bratovi Bartekovi (Sebastian Dela). Ten sa po smrti ich matky o mladšieho brata stará, zatiaľ čo ich otec (Cezary Lukaszewicz) sa utápa v žiale a depresii, zamknutý vo svojej izbe a kompenzujúci svoje trápenie užívaním tvrdých drog. Bratská láska však jedného dňa bude podrobená ťažkej skúške.

Wyrwa

Wyrwa (2023)

Maciej (Tomasz Kot) sa nečakane dozvedá, že jeho žena Janina (Karolina Gruszka) na služobnej ceste mala autonehodu, ktorej zraneniam podľahla na mieste. Podľa svedka a polície išlo údajne o samovraždu. Navyše mu vyšetrujúci policajt oznámi, že Janina bola v štvrtom mesiaci tehotenstva. Šokovaný a zlomený otec dvoch detí sa rozhodne vypátrať tajomného milenca, prísť tak na príčinu svojho rozpadajúceho sa manželstva a zároveň zostať silný, kvôli svojim dvom dcérkam.

Objetos

Objetos (2022)

Mario (Álvaro Morte) pracuje ako vládny zamestnanec v stratách a nálezochJedného dňa mu polícia doručí z rieky vylovený obrovský kufor zamknutý na kód. Po jeho otvorení Mario nájde vo vnútri pozostatky novorodenca aj s písomným dokladom. Od tej chvíle sa začína jeho vlastné, súkromné vyšetrovanie, počas ktorého odhalí obchod s deťmi a nebezpečný biznis s prostitúciou.

Reklama