Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (8)

Deti

Deti (2014)

Na festivale v čínskom Pekingu získal film ocenenia Tian Tan za najlepší scenár (Marek Leščák), najlepšiu kameru (Tomáš Stanek) a najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe (Éva Bandor). (Zdroj: dennikn.sk)

Dva dni, jedna noc

Dva dni, jedna noc (2014)

Na Festivale francúzskeho filmu 2015 v Bratislave získala snímka divácku cenu za najlepší film.

Večer pod lampou

Večer pod lampou (2011) (relácia)

Dňa 14. 2. 2012 bola relácia vysielaná ako historicky prvý slovenský live program zo štúdia v HD rozlíšení.

Snehuliaci

Snehuliaci (1980) (TV film)

Slovenský mobilný operátor použil filmovú predlohu Snehuliaci na vianočnú reklamnú kampaň 2012.

Lampa

Lampa (2004) (relácia)

Diskusná relácia Lampa získala v roku 2009 Novinársku cenu v kategórii Najlepší rozhovor, beseda, diskusia v elektronických médiách. Za vytvorenie priestoru pre otvorenú diskusiu nielen o aktuálnych politických témach a jeho originálne napĺňanie, výrazne odlišné (témami aj spôsobom moderovania) od ostatných diskusných relácií na slovenskom televíznom trhu.

Lampa

Lampa (2004) (relácia)

Diskusná relácia Lampa získala v roku 2006 Novinársku cenu v kategórii cena Otvorenej spoločnosti. Za novátorský prístup autorského kolektívu pri vytvorení jedinečného profesionálneho formátu vo vysielaní verejnoprávnej televízie, ktorý dlhodobo prispieval k formovaniu spoločenskej diskusie. Rada súťaže a odborná porota ocenili dlhodobo nadštandardné spracovanie relácie po stránke obsahovej, dramaturgickej, ako aj skvelé využitie televíznych výrazových prostriedkov. Cena bola udelená s osobitným prihliadnutím na relácie s názvom Ľudia ako my a Život na hrane.

Reklama