Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (19)

plagát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Prvé štyri série fajn, až na ten retardovaný koniec štvrtej série. Piata a šiesta išli už kvalitou rapídne dole. A rodine Shelbyovcov som vôbec nefandil, lebo nemám rád arogantných zmrdov:)

plagát

Lady Ballers (2023) 

Konečne to dal niekto tej chorej liberálnej ideológii vyžrať aj vo filme.

plagát

Alibi na mieru 2 (2023) 

Po trápnej a nevtipnej jednotke som si podľa starej múdrosti "Dva krát nevstúpiš do tej istej rieky" pustil aj dvojku a čuduj sa svete, je to opäť debilné a nevtipné. Táto partička Francúzov, z ktorej je väčšina tak unesená ma vôbec nebaví.

plagát

Cobra Kai (2018) (seriál) 

87% je teda riadne prestrelené. Je to len taká blbina pre deti.

plagát

Larry, kroť se (2000) (seriál) 

Klobúk dole ako dokáže Larry zo seba robiť také hovädo. Tí čo tvrdia, že treba trocha vydržať majú absolútnu pravdu. Tiež som na začiatku váhal, či to sledovať a nakoniec som dal všetky série a na každú časť sa tešil.

plagát

1883 (2021) (seriál) 

Pár vtipov na dnešný deň: Koňom jazdiacim po prérii odletujú z pod kopýt iskry, akože fakt veľa iskier. Ľudia sa topia v rieke, kde je po pás vody. No a v zábere pred tým stály pri brode, kde bolo po členky vody, ale určite sa tadiaľ nedalo prejsť. Šerifovi stačí, že príde banda cudzích ľudí a niekoho obvinia, že ich prepadol a on tých grázlov bez akéhokoľvek vyšetrovania bez problémov postrieľa. Veď divoký západ, nie? Belosi okrádajú cigáňov. Štrkáč aktívny v zime. Snažia sa nám ukázať akého má Elsa super rýchleho koňa, ale vzápätí ju absolútne každý kto ju naháňa dobehne. A nevadí ani to, že vyštartoval s 30 sekundovým oneskorením. Nemci sú absolútni neschopáci, nechápem ako ten národ prežil do dnes. Ale áno, je to autentický seriál. No aspoň, že to bol zábavný seriál.

plagát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

Jeden z najpreceňovanejších seriálov čo som videl. Tvári sa to ťažko inteligentne a pri tom to je tak hlúpe. Toľko blbostí v jednom seriály som snáď ešte ani nevidel. A ten koniec, tak to bola čerešňa.

plagát

Candyman (2021) odpad!

Čo čakať od čiernej režisérky. Ukážkový film rasizmu čiernych voči bielym....musia mať z nás riadny mindrák.