Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (3)

Aféra

Aféra (2014) (seriál)

The Affair sleduje milenecký vzťah Noaha Sollowaya a Alison Bailey po ich stretnutí v malom prímorskom mestečku Montauk na Long Islande. 
Noah (Dominic West) pracuje v New Yorku ako učiteľ. Okrem toho je tiež spisovateľom; vyšla mu jedna kniha a teraz sa snaží o napísanie druhej. Je šťastne ženatým otcom štyroch detí, avšak ostáva odkázaný na bohatého svokra, ktorého nemá zrovna v láske. Alison (Ruth Wilson) je mladá čašníčka, ktorá sa snaží dať si dokopy svoj život aj manželstvo po tom, ako prišla tragicky o svojho syna. Keď sa ona a Noah stretnú, pokušenie na seba nenechá dlho čakať...
Príbeh je rozprávaný oddelene z pohľadu Noaha a Alison.

Falling Overnight

Falling Overnight (2011)

Deň pred naplánovanou operáciou mozgového nádoru skríži Elliotovi (Parker Croft) cestu krásna mladá fotografka Chloe Webb (Emilia Zoryan), ktorá ho pozve na svoju výstavu. Elliot s radosťou prijíma rozptýlenie, ktoré mu pomáha potlačiť strach a samotu. Vedenie počas noci preberá Chloe, ktorá ho berie na dôvernú prehliadku mestom. S blížiacim sa ránom sa Chloe dozvedá o Elliotovom stave a spolu musia čeliť nejasnej Elliotovej budúcnosti.

Žádost o ruku

Žádost o ruku (2012)

Save the Date vypovedá jednoduchý a čestný príbeh o záväzkoch k rodine a k tým, ktorých milujeme.
Nezávislá Sarah (Lizzy Caplan) sa rozíde so svojim priateľom Kevinom (Geoffrey Arend) a krátko na to sa ocitá zaslepene zaľúbená vo vzťahu s Johnatanom (Mark Webber). S problémami Sarah často radí jej sestra Beth (Alison Brie), ktorá usilovne pracuje na naplánovaní svojej blížiacej sa svadby s Andrewom (Martin Starr), zhodou okolností Kevinovým priateľom z kapely. Všetci piati prechádzajú skúškami, šťastím a utrpením lásky v modernom svete.

Reklama