Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Romantický

Obľúbené herečky (10)

Vyjayanthimala

Jediná herečka, ktorá mi učarovala hneď prvým filmom, v ktorom som ju videla. Neviem sa dočkať na ďalšie jej role. Krásna, prirodzená, šarmantná a zdatná herečka. A samozrejme jej povestné tanečné schopnosti sú obrovským plus.

Konkona Sen Sharma

Najprirodzenejšia indická herečka. Pani Herečka. Zatiaľ som ju ešte nevidela veľmi tancovať, ale to nie je prvotné kritérium - len neviem, či ju v oblasti indickej kinematografie môžem ohodnotiť ako dokonalú, pokial nie som presvedčená o jej zručnosti na parkete :) Obľúbené role v: Aaja Nachle, Life in a... Metro, Luck By Chance a Omkara.

Priyanka Chopra Jonas

Miss World, ktorá sa vypracovala na jednu z najlepších súčasných herečiek Bollywoodu. V žiadnom prípade nie je preceňovaná, svoj úspech a popularitu si veľmi zaslúži. Obľúené role: Salaam-E-Ishq, Don, Kaminey a ako pastva pre oči - Dostana.

Trisha Krishnan

Najprv bola stelesnená roztomilosť v Nuvvostanante Nenoddantana. Potom dokázala zanechať dojem aj napriek obmedzenému priestoru ako namyslená Puri v Athadu. Ukázala obetavosť v Paurnami, a úplne si ma získala ako zmätená Jessie vo Vinnaithaandi Varuvaaya. Hoci často hrá len okrasu "hrdinov", neznamená to, že nevie hrať. Keď je dobrý režisér a má dosť priestoru, vie na mňa silno zapôsobiť.