Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (462)

plagát

Zóna záujmu (2023) 

Pokial je film natoceny na zaklade faktov, tak sa zda, ze pani Hedwiga bola este zvratenejsia, ako je manzel. Chciet tam zit aj ak by manzel bol preveleny, lebo je to domov, ktory vybudovala, je chore a zvratene. Nikto s “normalne” nastavenou moralkou by tam nevydrzal ani noc. Osobne som nepochopila tie “sekvencie cez negativ”… ale tie vo mne spolu s “hudobny doprovodom” vyvolavali pocity paniky a uskosti.

plagát

Thelma a Louise (1991) 

Tu nejde len o to, ze podla niektorych ide o "feministicku" road movie... To co sa protagonistkam stalo a ako sa zachovali, nema nic spolocne s feminizmom. To si tu niekto myli pojmy s dojmami. To aka reakcia nasledovala po akcii je odzrkadlenim toho, co protagonistky prezili. Po technickej a hudobnej stranke je film dokonaly. Zaber, kde idu po utese autom a pod nimi leti policajna helikoptera (v zavere filmu), je jednou z najlepsich scen ake som kedy vo filme videla. Hansova hudba dala tejto scene, ale aj celemu filmu neskutocnu atmosferu. Povodne tu boli 4 hviezdicky, ale tie som po zhliadnuti po x rokoch zmenila na 5. Clovek asi musi dozriet, aby film pochopil. A to som kadeco, len nie feministka.

plagát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (séria) 

v stvrtej serii tu mame nove postav a teda ani jedna nie je sympaticka... tahaju to len zname tvare a nejaka ta nostalgia.

plagát

Candice Renoirová (2013) (seriál) odpad!

Mama mala zlomenu nohu, takze pri HO som to musela pocuvat ako podmaz. Neskutocna kravina. Hlupy a naivny scenar a hlavna hrdinka je povahovo nesympaticka krava. Herecka je sice sympaticka, ale ani zdaleka taka sexica ako ju tam prezentuju. Riesenie pripadov nema ani hlavu ani patu a casto nelogicke patranie sa nejakym zazrakom dostane k vyrieseniu.

plagát

Matky (2020) (seriál) odpad!

Boze, to je ale kravina.

plagát

Inkognito u susedov (2021) (relácia) odpad!

Ked vidim Gregora, je mi na zvracanie. Vtipny nie je, v tych predimenzovanych skulkach vyzera ako dement. Nechapem tu jeho popularitu.

plagát

Zúfalé ženy robia zúfalé veci (2018) odpad!

Zufaly reziser toci zufale picoviny. Nechapem tu adoraciu Renca, spravil jeden priemerny film a uz z neho robia rezisersku hviezdu. A pritom je to len Troska 2.0.

plagát

Oppenheimer (2023) 

Nechapem, ako moze niekto tvrdit, ze toto je Nolanova slabsia chvilka... Skvelo zobrazeny kus historie. A v podstate aj dnes na pozadi vojny, ktora sa odohrava a rozputala ju z retaze odtrhnuta mocnost, ktora jadrovy arzenal ma. A to, co spadlo v Japonsku je len prd vo vetre oproti tomu, co maju ruSSi. A teda neriesia (tak ako USA riesilo, ze nehodit bombu na Kjoto, lebo ma pre Japoncov extra vyznam) kam to jebnu, ale jebu to hlava nehlava na stratigicke ciele typu kostol, divadlo, nemocnica, skola, restika.... Cillian s Robertom si zasluzia za svoje ulohy Oscarov a Matt minimalne nominaciu...

plagát

Keď prehovorila (2022) 

Velmi slabucke sfilmovanie knihy. Postava Carey Mulligan mi doslova vadila. Zopar sexistickych scen namierenych najma proti muzom ma poriadne nastvalo. Povrchne sfilmovanie temy, ktora sa tykala vsetkych v hollywoode, o ktorej kazdy vedel a o ktorej kazdy mlcal. Skoda, potencial to malo, len by sa toho nesmeli chytit feministky. Oproti Spotlight je toto uplny odpad.

Ovládací panel
1 bod