Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

The Wire - Špína Baltimoru

The Wire - Špína Baltimoru (2002)

Tento seriál smrdí REALITOU. Na začiatku Vás tvorcovia hodia do žumpy s názvom polícia, vraždy a drogové gangy aby v druhej sérii na Vás k tomu vyliali splašky s menom prístav, kšefty a obchod s bielym mäsom, potom znovu prihodili nejaké sračky s menom drogy a politika, neskôr k tomu priliali bordel zo školstva a ešte riadnu dávku zvratkov z politiky a na záver k tomu vypustili cisternu so všetkým dokopy a pridali ešte novinárčinu. To všetko pekne bez hudby takže netušíte čo sa stane v nasledujúcej sekunde, s dokonalým scenárom a réžiou a hereckými výkonmi kde herci nehrajú postavy ale oni tými postavami doslova SÚ.

Angel

Angel (1999)

Od prvej série postupne po štvrtú vynikajúce, prvých pár dielov piatej série trochu divných ale od polovice sa to rozbehne v starých koľajách. Podľa mňa lepšie ako Buffy , aj keď možno len preto lebo bolo len 5 sérií :))

Nezvestní

Nezvestní (2004)

2.11.2010-------Musím upraviť svoje hodnotenie a zvyšujem z *** naspäť na ***** preto, lebo mi to všetko konečne zapadlo na svoje miesto :-) Dokonalejší mysteriózny seriál asi o SPOILER "nie ešte celkom posmrtnom živote,skôr stave medzi životom a smrťou" KONIEC SPOILERu už asi neuvidím a bohvie či taký seriál vôbec ešte niekto urobí. Kým som sa po zhliadnutí finále a šiestej série rozčuľoval, že ako nás tvorcovia doslova odrbali, lebo od druhej až takmer do konca piatej série všade pchali "vedu" a zrazu sa objaví "duchovno", tak mi to "vedecké" pripadalo len ako odvádzanie pozornosti a naťahovanie deja aby mohli vyťažiť čo najviac prachov až kým mi nedošlo, že to všetko bolo aby nás dostali presne tam kam chcú a to aby sa MAN OF SCIENCE stali MAN OF FAITH, a preto bola väčšina z MEN OF SCIENCE po zhliadnutí 6-tej série nasraná ale hlavne úplne LOST a MEN OF FAITH spokojná. ----- A tvorcom odkazujem, že teraz chcem SCI-FI seriál o tom istom ale iba čisto z vedeckého pohľadu :-) -----