Reklama

Reklama

Natalie Gal

Natalie Gal

nar. 18.12.1985 (38 rokov)

Biografia

Natalie Gal, vlastným menom Natalia Ivanovna Galkin sa narodila 18. decembra 1985. Rodená Ruska, žijúca v Amerike pracuje ako modelka a herečka.

Narodila sa do rodiny operného speváka a básnika, ktorý ju priviedol k baletu, umeniu, hre na klavíri a spevu. V divadle vystupovala už ako 6-ročná. Študovala herectvo na Moscow Art Theatre a New York University.

Vo veku 18 rokov si vzala Stuarta Haglera, ktorý mal 22 rokov a bol jej nadriadený. V roku 2005 sa im narodila dcéra Angelina. Rozviedli sa o štyri roky neskôr. Teraz žije striedavo vo svojich domoch v mestách Los Angeles a New York.

Natalie bola súťažiacou v Amerika's Next Top Model v roku 2007, dostala sa až do finále, kde ale prehrala s Jaslene Gonzalez. Na začiatku svojej hereckej kariéry hosťovala v niekoľkých seriáloch. Svoju filmovú premiéru zaznamenala vo filme WALL STREET: PENIAZE NIKDY NESPIA (2010). V tom istom roku stvárnila niekoľko menších úloh aj vo filmoch SEX V MESTE 2, SALT alebo LOV NA EXMANŽELKU. V roku 2011 sme ju mali možnosť vidieť v akčnom trháku RÝCHLO A ZBESILO 5.

Matúš "Sufferer" Franko

Herečka

Hosť

Ovládací panel

Fanklub

(1)

Reklama

Reklama