Reklama

Reklama

Tom Clancy

Tom Clancy

nar. 12.04.1947
Baltimore, Maryland, USA

zom. 01.10.2013 (66 rokov)
Baltimore, Maryland, USA

Zaujímavosti (8)

Bez výčitiek (2021)

  • Tom Clancy prodal práva na svůj román „Bez výčitek“ společnosti Savoy Pictures v roce 1993 za 2,5 milionů amerických dolarů, brzy po vydání románu. (SONY_)

Najväčšia hrozba (2002)

  • Tom Clancy se v úvodu DVD komentáře představuje jako autor knihy, kterou režisér ignoroval. Naráží na to, že si tvůrci z jeho rozsáhlé předlohy vybrali vlastně jen kostru, řadu věcí a postav změnili či úplně vypustili. (D.Moore)

Spisovateľská filmografia

Filmy
2021

Bez výčitiek - kniha

2002

Najväčšia hrozba - kniha

1994

Jasné nebezpečenstvo - kniha

1992

Vysoká hra patriotov - kniha

1990

Honba na ponorku - kniha

Herec

TV seriály
2004

Simpsonovci

 

Tiráda americké hospodyňky (S15E10)

Dokumentárne
2002

Vyzvednutí Kursku (TV film)

1953

Panorama (TV seriál)

Hosť

Relácie
1991

Charlie Rose

1948

Toast of the Town

Ovládací panel

Fanklub

(8)

Reklama

Reklama