Reklama

Reklama

Chris Rankin

Chris Rankin

nar. 08.11.1983 (40 rokov)
Auckland, Nový Zéland

Biografia (1)

Christopher William "Chris" Rankin se narodil 8. listopadu 1983 v Auclandu na Novém Zélandu. Do šesti let žil v Rothesay Bay, následně se s rodiči odstěhoval do Norfolku ve Velké Británii, kde navštěvovalt Northgate High School v Derehamu. Chris začal hrát v jedenácti letech ve školních hrách. Jeho profesionální kariéra ale začala, když dostal v září 2000 roli Percyho Weasleyho a od té doby se objevil v několika filmech, televizních talkshow i divadle. Ve Harry… (viac)

Zaujímavosti (2)

Harry Potter a Ohnivá čaša (2005)

  • V původní verzi scénáře se objevuje scéna, kde se Ron (Rupert Grint) rozhádá se svým bratrem Percym (Chris Rankin) – ta však byla nakonec vyškrtnuta. Chris Rankin potom vysvětlil, že má ve smlouvě, že se musí objevit ve čtyřech filmech – v prvních třech a dále si mohl vybrat mezi čtvrtým a pátým. Chris se proto raději vzdal role v tomto díle, aby se mohl objevit v pátém filmu Harry Potter a Fénixův řád. (HappySmile)

Harry Potter a Tajomná komnata (2002)

  • Přestože byla z filmu vystřižena scéna, kde Ginny (Bonnie Wright) nachytá Percyho (Chris Rankin) s Penelopou Clearwaterovou (Gemma Padley) a slíbí, že to nikomu neřekne, byl zde ponechán následující záběr, kde Skoro bezhlavý Nick (John Cleese) po cestě do Velké síně řekne: „Ahoj Percy, slečno Clearwaterová,“ když vycházejí poté, co je Ginny nachytá. (HappySmile)

Galéria (7)

Reklama

Herec

Ovládací panel

Reklama

Reklama