Reklama

Reklama

Sadie Frost

Sadie Frost

nar. 19.06.1965 (58 rokov)
London, England, Veľká Británia

Biografia (1)

Jméno dostala po beatlesovské písni "Sexy Sadie". Ke studiu herectví se dostala už v jedenácti letech, v divadelní škole Talie Contiové. Účinkovala také v dětských filmech a divadelních inscenacích. V devatenácti se připojila k souboru Royal Exchange Theatre v Manchesteru, kde hrála ve hře "Mumbo Jumbo". Krátký film VARDO (M.Jacob) byl její první zkušeností před kamerou, uplatnila se jako host v seriálech BOON ,CASUALTY a PRESS GANG. Výraznější úlohu dostala až v… (viac)

Zaujímavosti (8)

Dracula (1992)

  • Proti opakovaniu scény ako nemŕtva Lucy (Sadie Frost) prináša do svojej krypty plačúce malé dieťa bola sociálna pracovníčka, ktorá bola na pľaci kvôli strachu malej herečky a trvala na jej zrušení. Režisér však jej výhrad nedbal a nariadil druhý pokus, ktorý, napodiv, vyšiel perfektne. (Raccoon.city)

Dracula (1992)

  • Na začiatku filmu sa Mina (Winona Ryder) a Lucy (Sadie Frost) červenajú nad pornografickým výtlačkom knihy "Arabské noci". Tesne po natáčaní však táto rekvizita záhadne zmizla a nikdy sa ju nepodarilo nájsť. (Raccoon.city)

Galéria (21)

Reklama

Producentka

Herečka

Hosť

Režisérka

Dokumentárne
2021

Quant

Ovládací panel

Fanklub

(1)

Reklama

Reklama