Reklama

Reklama

Natja Brunckhorst

Natja Brunckhorst

nar. 26.09.1966 (57 rokov)
Berlín, Německo

Biografia (1)

Natja Brunckhorst je německá filmová herečka . Její nejznámější rolí je Christiane F. v dramatu - WIR KINDER VOM BAHNHOF ZOO. Svojí kariéru začala ve 13 letech právě v tomto filmu. Po neočekavaném úspěchu tohoto filmu se stáhla z veřejného života a začala chodit do školy v Anglii. Po krátkém pobytu v Paříži se vrátila do Německa v roce 1987 a začala studovat na herecké škole v Bochumu. Od té doby je obsazována ve filmech a v televizi, hrála například v PRINCEZNA A… (viac)

Zaujímavosti (8)

My deti zo stanice Zoo (1981)

  • Na premiéru filmu priviezol Natju Brunckhorst v limuzíne sám David Bowie. Brunckhorst neskôr priznala, že užila kokaín, pretože bola z neho veľmi nervózna, ale nakoniec bola sklamaná z toho, keď videla Bowieho na zadnom sedadle auta, že aký malý v skutočnosti je (v skutočnosti mal ale 177 cm). (Arsenal83)

My deti zo stanice Zoo (1981)

  • Pri natáčaní na verejných toaletách bez povolenia Uli Edel náhodou natrafil na veľké vrecko heroínu, ktoré tam bolo ukryté. Edel chcel predať heroín na financovanie filmových nákladov. Kým sa na to snažil prehovoriť producenta Bernda Eichingera, vošiel dnu nebezpečne vyzerajúci feťák, ktorý vyzeral, že zaútočí na Natju Brunckhorst. Edel vtedy po ňom rýchlo hodil tašku a feťák sa otočil, utiekol a už ho nikdy nikto nevidel. (Arsenal83)

Galéria (71)

Reklama

Herečka

Scenáristka

Hosť

Relácie
1995

Die Harald Schmidt Show

Režisérka

Filmy
2024

Zwei zu eins

2021

Alles in bester Ordnung

Krátkometrážny
2006

La mer

Reklama

Reklama