Reklama

Reklama

Josephine Langford

Josephine Langford

nar. 18.08.1997 (26 rokov)
Perth, Western Australia, Austrália

Zaujímavosti (12)

  • O svojom osobnom živote je neuveriteľne dôverná a na sociálnych sieťach toho príliš nezdieľa, hoci má milióny sledovateľov. (Arsenal83)
  • Josephine o sociálnych sieťach a jej paradoxe: „Môj mozog má toľko vlastností, ktoré so sociálnymi médiami nefungujú. Som príliš premýšľavá, som príliš súkromná a tieto dve osobnostné črty jednoducho dokopy nejdú, pokiaľ ide o Instagram.“ (Arsenal83)
  • V rozhovore prezradila, že jej rodičia sú obaja lekári: "Lietajú do vidieckych komunít a zachraňujú ľudí s hadím uhryznutím a podobne, keď je najbližšia nemocnica veľmi ďaleko." (Arsenal83)
  • Bežne hovorí svojím pôvodným austrálskym prízvukom. Na americký preskakuje len v rámci rolí. (Arsenal83)

Ta druhá Zoey (2023)

  • Josephine Langford povedala, že vďaka sérii After sa jej pracovalo oveľa ľahšie, ako predtým, keď vstupovala do sveta herectva pred kamerou: „Veľa som sa tam naučila o tom, čo by som mala a nemala robiť. Je toľko maličkostí, ktoré vás nikto nenaučí a nikto vás nemôže naučiť, ako fungujú kulisy a všetko to zložité na scéne. Niektoré z týchto lekcií sú neoceniteľné. Na týchto filmoch som vyrástla. Veľa ma to naučilo a som za to nesmierne vďačná.“ (Arsenal83)

Ta druhá Zoey (2023)

  • Režisérka Sara Zandieh o ústrednej dvojici: „Chémia medzi nimi vznikla úplne bez námahy. S Josephine aj Drewom sa veľmi dobre spolupracuje. Nielenže sú tak skvelí vo svojom remesle, ale obaja sú takí dobrí herci. Obaja robili komédiu prvýkrát. Obaja boli naozaj nadšení, že budú robiť komédiu a pracovať na materiáli, ktorý bude trochu ľahší a vtipný. Boli veľmi pripravení a odhodlaní a odviedli skvelú prácu. Pri tvorbe tohto filmu sme si užili veľa zábavy." (Arsenal83)

After: Bozk (2019)

  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)

Herečka

Filmy
2023

After: Navždy

 

Ta druhá Zoey

2022

After: Puto

 

Gigi & Nate

2021

After: Tajomstvo

 

Ranařky

 

The Great Gatsby Live!

2020

After: Sľub

2019

After: Bozk

Reklama

Reklama

2017

Pulse

 

Vražedná přání

Seriály
2019

Do temnoty

 

Bytosti (S01E09)

2017

Vlčí Zátoka

 

Outback (S02E02)

 

Journey (S02E01)

Krátkometrážny
2014

Gypsy Blood

2013

Sex Ed

Hosť

Ovládací panel

Fanklub

(22)

Reklama

Reklama