Reklama

Reklama

Antonio Tarver

Antonio Tarver

nar. 21.11.1968 (55 rokov)
Orlando, Florida, USA

Biografia (1)

Narodil se 21. listopadu 1968 v Orlandu na Floridě, jako Antonio Deon Tarver. Kromě několika rolí v dokumentárních filmech a postavy Masona Dixona ve filmu ROCKY BALBOA je známý hlavně jako profesionální boxer. Do profi ringu vstoupil, když mu bylo 28 let v únoru roku 1997, kdy měl zápas s Joaquinem Garciou ve Filadelfii, který vyhrál již v druhém kole. Velmi důležitý zápas ale Antonia čekal v dubnu 2003, utkal se totiž o pás mistra středně těžké váhy a to s… (viac)

Videá (1)

Rocky Balboa (2006)

Z nakrúcania  - Burt Young, Geraldine Hughes, Sylvester Stallone, Milo Ventimiglia, Antonio Tarver

Zaujímavosti (10)

Creed (2015)

  • Postavu Stitche hraje Jacob Duran, který tuto přezdívku nosí i ve skutečném životě. Hraje zde v podstatě sebe, jelikož je povoláním tzv. cutman - člověk, který se mezi jednotlivými koly stará o zdraví bojovníků a ošetřuje jim rány utržené v zápase. Stitch je známý především z MMA zápasů organizace UFC, ale pracuje i s hvězdami boxu, jako jsou například bratři Vladimír a Vitalij Kličkovi. Duran se objevuje již v předchozím dílu Rocky Balboa (2006), a to v rohu Rockyho (Sylvester Stallone) oponenta Masona 'The Line' Dixona (Antonio Tarver). (JardaBauer)

Rocky Balboa (2006)

  • Sylvester Stallone (Rocky) mal problém s rezerváciou vhodnej haly na záverečný boxerský zápas s o dve generácie mladším boxerom Dixonom (Antonio Tarver). Nakoniec mu pomohlo až HBO, ktoré živo vysielalo súboj Bernarda Hopkinsa a Jermaina Taylora v lasvegaskom Mandalay Resort. Stallone tam pri tej príležitosti prepašoval štáb a nakrúcal pred a po HBO prenose. V momente, keď vidíte celú halu skandovať „Rocky, Rocky", tak to nie sú komparzisti, ale reálni diváci, ktorí sú proste nadšení z toho, že Stallone neplánovane vstúpil do ringu. (classic)

Galéria (6)

Reklama

Herec

Hosť

Reklama

Reklama