Reklama

Reklama

Georgij Vajner

Georgij Vajner

nar. 10.02.1938
Moskva, Rusko, Sovětský svaz

zom. 11.06.2009 (71 rokov)
New York, USA

Spisovateľská filmografia

Filmy
1986

Potěrpěvšije pretěnzij ně imějut - kniha

1982

Gonki po vertikali (TV film) - kniha

1979

Gorod priňal - kniha

1978

Lék proti strachu - kniha

1974

Nočnoj vizit (TV film) - kniha

Seriály
2016

Sledovatel Tichonov - kniha

 

Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 2 - kniha (E20)

 

Ješčjo odno dělo Tichonova. Časť 1 - kniha (E19)

 

Telegramma s togo sveta. Časť 2 - kniha (E18)

  viac epizód (17)
1989

Vchod v labirint - kniha

1987

Vizit k Minotavru - kniha

1979

Miesto akcie nemeniť! - kniha

Ovládací panel

Reklama

Reklama