Reklama

Reklama

Zora Ulla Keslerová

Zora Ulla Keslerová

nar. 11.08.1950 (73 rokov)
Praha, Československo

Zaujímavosti (13)

Perinbaba (1985)

  • V čase nakrúcania bola manželka režiséra Deana Horváthová-Jakubisková tehotná, a preto sa na tvorbe rozprávky nepodieľala. Teda až na jednu malú výnimku, a to že urobila postsynchrón na Alžbetkinu matku, ktorú stvárnila česká herečka Zora Ulla Keslerová. Keďže jej úloha bola malá, nebol s tím problém. Ale keď už bola v deviatom mesiaci, zrazu Juraj Jakubisko prišiel domov úplne zúfalý a povedal, že má veľký problém, že potrebuje urobiť ešte okamžite postsynchróny na Doru (Milada Ondrášiková), pretože už to urobili trikrát a je to stále nanič. Takže asi tri týždne pred pôrodom Deana postsynchronovala Doru. (Raccoon.city)

Perinbaba (1985)

  • Zábery z pohrebu Alžbetkinej mamy (Zora Ulla Keslerová) sa nenatáčali na skutočnom cintoríne. Išlo o lúku nad chalupou v Jasenovej. Miesto si filmári sami upravili tak, aby pripomínalo cintorín. (Raccoon.city)

Vítr v kapse (1982)

  • Sagvan Tofi (Cyril Čech) sa priznal, že tak ako vo filme tak aj v skutočnosti sa mu páčila Zora Ulla Kesslerová, ktorá stvárnila skladníčku Ilonku. Ale pre Sagvana bola nedostupná, lebo to bola manželka Petra Hapku a v Taliansku natáčala veľmi zaujímavé filmy a vtedy bola veľkou hviezdou. (Raccoon.city)

Herečka

Hosť

Relácie
2016

A tančím dál ...

Reklama

Reklama