Reklama

Reklama

Alek Keshishian

Alek Keshishian

nar. 30.07.1964 (59 rokov)
Bejrút, Libanon

Zaujímavosti (5)

S Madonnou v posteli (1991)

  • Kvůli rozhodnutí rozdělit film na barevnou a černobílou část odstoupil od smlouvy původní producent New Line Cinema a distribuce se ujal Miramax. Bylo natočeno přes 200 hodin záznamu a první sestřih dokumentu trval přes 3 hodiny. Producent Harvey Weinstein přinutil Aleka Keshishiana film zkrátit na necelé dvě. (kenny.h)

S Madonnou v posteli (1991)

  • Aby co nejméně rušili, nosili členové Alekova štábu černé oblečení a měli zakázáno s kýmkoliv z Madonniny suity intereagovat. Na kamerách pak používali clony, které vypadaly jako zrcadla. (kenny.h)

S Madonnou v posteli (1991)

  • Film vznikl tak, že Madonna viděla na videu Keshishianovu divadelní inscenaci „Wuthering Heights“ od Emily Brontë na Harvardu a začala se zajímat o jeho práci. Později Aleka požádala, aby natočil pro HBO film o koncertním turné „Blond Ambition“. Původně mělo jít o klasický záznam koncertu, ale záběry ze zákulisí Keshishian popsal jako „Felliniho dysfunkční rodinu“ a přesvědčil Madonnu změnit koncept a natočit dokumentární film. Mnoho lidí před změnou varovalo a jako příklad dávali dokument Rattle and Hum (1988) skupiny U2, v té době považovaný za komerčně i divácky neúspěšný. Madonna nakonec projekt sama financovala i produkovala. (kenny.h)

Režisér

Scenárista

Producent

Dokumentárne
2022

Selena Gomez: My Mind & Me

Reklama

Reklama