Reklama

Reklama

Prekliata

  • Česko Zvrácená (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladé sluchovo postihnuté dievča Alice je po údajnej návšteve Panny Márie zrazu schopné počuť, hovoriť a uzdravovať chorých. Ako sa táto správa šíri, ľudia z blízkeho i vzdialeného okolia sa hrnú, aby boli svedkami jej zázrakov. Novinár (Jeffrey Dean Morgan), navštívi mestečko v Novom Anglicku v nádeji, že oživí svoju kariéru. Keď sa začnú diať desivé veci, začína pochybovať, či sú tieto javy dielom Panny Márie alebo niečím iným, omnoho temnejším. (Itafilm)

(viac)

Diskusia

cernakus

cernakus (hodnotenie, recenzie)

Někdy hodnocení zdejší squadry nechápu. jak to nemá alespoň pět mindfucků v řadě, tak jim to nestojí ani za slušné hodnocení. Sice nejde o nejlepší hororový film všech dob, ale na letošek je to slušný materiál. Ty dvoj a jedno hvězdy si to nezaslouží. Mimochodem slečna Cvrček hraje výborně, doufám, že dostane další role.

MMXIII

MMXIII (hodnotenie, recenzie)

Kdyby si chtěl někdo ukáknout do trenek. TOP Horor po dlouhé době , super lekačka!

na príspevok reagoval mm13

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Panna Mária navštevuje sluchovo postihnuté dievča a môže zrazu počuť, hovoriť a uzdravovať chorých. Keď sa ľudia hrnú, aby boli svedkami jej zázrakov, odohrávajú sa desivé udalosti. Sú dielom Panny Márie alebo niečím oveľa zlovestnejším?

Reklama

Reklama