Reklama

Reklama

Insight

  • USA The King's Rook (pracovný názov)
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (12)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Typická poloprofesionálna produkcia, ktorú si za pár dolárov zbúcha parta karatistov. Dej je taká nudná detektívka v ktorej sa po meste poflakuje hlavný kung-fu makak a sem tam sa s niekym pobije alebo predstiera, že po niekom strieľa. Na jednej strane to celkovo pôsobí kompetentne a aj čo sa týka veľkoleposti, tak mali tvorcovia triezvy úsudok a až na tie v súčastnosti asi už nevyhnutné otrasné CGI výstrely, sa vyvarujú trápnym trikom. Na druhej strane ma sklamalo to, čo je bežne hlavnou devízou týchto youtube filmov. A to bitky. Neprehľadnosťou našťastie netrpia, ale choreograficky sú mdlé. Nedočkáme sa ani žiadnych náročnejších chvatov, nebezpečnejších kúskov. Proste ničoho pamätného. Ani údery nepôsobia tvrdo. Proste také nudné buch sem, kop tam. Takže za kvality filmu dávam 1 hviezdičku a tú druhú dávam za len snahu. Síce to za zhliadnutie nestojí, ale aspoň na filme vidno, že sa snažili. Za takých 5-10 filmov by borci mohli natočiť aj niečo priemerné. 3/10. ()

jokino 

všetky recenzie používateľa

Film by mal slušný potenciál, keby to nebolo tak odfláknuté.. Bojové scény občas (v rámci možností) celkom ok, ale väčšinou hrôza. Mal som pocit, akoby herci išli do všetkého nútene.. "Teraz bež, teraz kopni, teraz sa tvár, že ťa to hrozne bolí, teraz padni, teraz udri, atď..". Vyzeralo to všetko hrozne umelo. Velmi bol z toho cítiť nízky rozpočet. Napriek tomu dávam 2*, nebolo to úplne na zahodenie.. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Bojovné béčko alebo skôr céčko s otras hereckými výkonmi, hoci zvyčajne to je u Číňanov málo vidieť. Pritom keby si aspoň zachovali tú meravú tvár, tak človek to berie tak, že to je ich prirodzený herecký výkon. Avšak s pátosovým prejavom pri bitke, keď sa herec nad súperom skláňa v kŕči ako rybár nad páchnucou rybou, to je už vidieť poriadne. No a u zvyšku padá nemohúcnosť aktérov do priepasti, hlavne ten blonďáčik, čo sa snažil tak toporne hrať drsňáka, pritom väčší rešpekt už vyvoláva aj adolescent stojaci pri bytovke s veganským latéčkom a elektronickou cigaretou v papuli. ()

kingik 

všetky recenzie používateľa

Šikmooký cápek diriguje přehlídku herců nižší svítivosti. Sám se Ken Zheng pasoval do hlavní role mladíka, co má jasnovidecké schopnosti. A jeho bratr, který byl na tom s věštěním podobně, je nyní po smrti. A přeživší bratr se odmítá smířit s vyšetřovací verzí, že šlo o sebevraždu. Přijíždí tedy do Los Angeles, aby se spojil se sličnou vyšetřovatelkou (Madeline Zima), se kterou neskončí v posteli, nýbrž s ní podnikne několik bitek a akčních rejdů. Horká stopa je zavede do softwarové společnosti, kde zřejmě tkví odpověď na celou záhadu. Největší záhada je, proč mladík nenakoukne do svých věšteckých vizí a rovnou neodhalí vraha. No dobrá, film by pak trval jen pár minut. A ani tak není moc dlouhý, má jen 80 minut. Nejhůře je na tom film z hlediska hereckých výkonů. Ještě by se dalo pochopit, že herecky minimálně prověřený Ken Zheng je zosobněním prkennosti a nesympatičnosti. Ostudné herectví předvádí také Sean Patrick Flanery, nezaujmou ani Tony Todd a John Savage. Madeline Zima, která by na sebe mohla strhnout pozornost,  v roli vyšetřovatelky také poměrně v ničem nevyčnívá. Daleko lépe se filmu daří v akční rovině. Série bitek je solidně odvedena. V rámci žánru to nepředstavuje něco extra, ovšem je to na filmu to nejlepší. Originalita filmu je poměrně sporná. Mrtvý bratr a s ním související stín podezření, že za jeho skonem bylo něco nekalého, to už je celkem obnošená záležitost. Ani podezřelé praktiky mocné společnosti nepředstavují žhavou originalitu. Navíc film nedisponuje takovou režijní propracovaností, která by představovala potenciální postup do vyšší ligy. Je to ryze béčková záležitost, co není stopáží roztahaná, asijský herec v hlavní roli by potřeboval více než talíř rýže pořádnou nálož hodin herectví a v rámci příběhu je to posbírané ze všech filmových koutů a kategorií, což ale neznamená, že fanda nižší ligy bude úpět. 6/10 ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama