Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o tom, jak počítač zavinil rodinné trampoty. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

anderson

všetky recenzie používateľa

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ÚPF = XII./ 1983 + ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 = 23.10.1986, réžia českého znenia = ELMAR KLOSS (ÚPF) (29.7.2009) ()

rivah 

všetky recenzie používateľa

Otec vezme své dítě do ošetřovny kvůli malému zranění utrženému při nehodě, ale je obviněn z jeho zneužití. Kvůli přehnanému ochranářství byrokratické organizace je mu dítě odňato a musí o ně bojovat....Nic zvláštního. ()

Piedone

všetky recenzie používateľa

Kanadský film Nevhodné informácie je satirická komédia zaostrená na mnohé negatívne javy buržoáznej spoločnosti. Zobrazuje dramatický príbeh muža, ktorý bojuje o právo na súkromie a rodinné šťastie proti mechanizmu byrokratickej mašinérie, proti zneužitiu informačných záznamov o jeho osobe. Satirická komediálna nadsázka umožnila autorom kriticky odhaliť nedostatky a dôsledky kapitalistického spoločenského systému. Hrdinu filmu, doborsrdečného a trochu nepraktického architekta Jeffa Martleyho, stvárnil skúsený a populárny Alan Arkin, americký herec, ktorého poznáme aj z filmov Čakaj do tmy, Srdce je osamelý lovec a Hlava XXII. Jeho manželku hrá Mariette Hartleyová. Pozoruhodnú postavu sociálnej pracovníčky, ktorá vlastne uvedie do chodu celý mechanizmus byrokratickej mašinérie, stvárnila Monica Palmerová. Film nakrútil v roku 1979 režisér Eric Till. (Zdroj: časopis Televízia) ()

Reklama

Reklama