Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Bukurešti pre poruchu zastaví metro v tuneli medzi dvoma stanicami. Na chvíľu sa zastaví čas a ľudia zdieľajúci spoločne vagón začínajú postupne odhaľovať svoje charaktery, osobné príbehy a životné osudy. (sochoking)

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto rumunské stretko v metre bolo rozhodne originálne, nápadité, a najmä plné potenciálu! Spočiatku to vyznievalo trochu ťažkopádne, ale postupom času sa z toho stala veľmi príjemná konverzačka s pekným posolstvom a vkusne naznačenou pointou. Dialógy boli rôznorodé, niektoré lepšie, iné slabšie, no ako celok to malo relatívne dobré tempo. No napriek tomu mám pocit, že realizácia tohto námetu napokon nedosiahla svoje možnosti a kus potenciálu zostal akosi nevyužitý. Nič to však nemení na tom, že tento film bol určite na zamyslenie nad bežnou každodennosťou našich letmých stretnutí s cudzími a nepoznanými ľuďmi, ktorí si so sebou nesú svoj príbeh a životný osud. 4* ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Co kdyby jednoho dne zastavilo metro a všichni lidé v něm se navzájem poznali? Myšlenka filmu nebyla špatná, ale bez větší dynamiky a napětí z toho vylezl trochu nudný film. Herecké výkony byly spíš divadelní a jejich dialogy, no řekněme si, ve skutečnosti by byly úplně jiné. Alespoň rumuni natočili film který není o komunismu a nejsou v něm dlouhé a nudné záběry na umyvadlo v kuchyni. Nejsem zklamanej, nakonec to byl docela inspirativní film. ()

Reklama

Reklama