Reklama

Reklama

VOD (1)

Knihovnice Taylor Harrisová (Jessica Lowndesová) náhle přijde o práci a přestěhuje se zpátky do svého rodného městečka v Montaně. Tam se zapojí do boje za záchranu maloměstského hotelu svého bratra před magnátem Joelem Sheenanem (Chad Michael Murray), který ho chce zrenovovat. Všechno se ale zkomplikuje, když se do Joela bezhlavě zamiluje. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (11)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý sa rozhodol, že Jessica Lowndes a Chad Michael Murray si majú opäť vychytiť spolu romantický film, ktorému chýba iba logo "Lifetime". Čo viac k tomu dodať? "Colors Of Love" je dokopy typický romantický film pre TV, ktorý neponúka nič výnimočné ani unikátne. Možno je pravda, že jednotlivé momentky v tomto prípade nepôsobia tak nasilu a je tu pár okey nápadov, no to na lepšie ako priemerné hodnotenie nestačí. Odporúčam len fanúšikom TV filmovej romantiky Hodnotenie: C+ ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa

Stejná dvojice jako v Too close to Christmas (tedy herců, ne postav) a podzimní kulisy. Nakonec proč ne. Opět limonáda, ale tentokrát mi tak nesedla. Drahý auta, historie nalezená během pěti vteřin v šuplíku... možná kdyby to byl taky vánoční film,  dívala bych se na to ještě jinak. Ale není a i oddechová hloupost musí bavit. 2,5* ()

Reklama

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Prosím vás, vysvětlete mi někdo, jak je možné, že Chad Murray takhle moc zestárl? Vždyť v Moderní Popelce to byl tak sexy kočičák. Achjo, asi už jsem taky stará. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Typická kanadská červená knižnica so sympatickou pani Lowndes, ktorej táto poloha vyslovene sedela, avšak s veľmi nesympatickým Murrayom, ktorý by sa hodil akurát tak do úlohy nejakého záporáka v akčnom filme a nie citlivého boháča. Navyše má 39 a vyzerá na 50. Ako to ten chlap len robí? ()

mia.com 

všetky recenzie používateľa

Velice prijemna romanticka oddechovka. I kdyz zase nemeli po ruce nikoho jineho nez ty dva :D ale nevadi. Schvalne jsem si film nechala na podzim, protoze mi navodil svymi nadhernymi dekoracemi a atmoskou uplne perfektni podzimni naladu a ja se rozplyvala celou tu hodku a pul. Mam takoveto tematicke oddechovky fakt rada. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama