Reklama

Reklama

Teşkilat

(seriál)
  • USA Ankara (viac)
TV spot
Turecko, (2021–2024), 234 h 52 min (Minutáž: 60–162 min)

Hrajú:

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, İlker Aksum, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(102)

Videá (121)

TV spot

Recenzie (2)

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Špionážní akční seriál o tureckých vládních agentech, kteří jsou ochotni udělat vše pro svou vlast a bojovat proti nepřátelům státu - terorirstům a dalším. V seriálu se hodně dbá na rodinu, vztahy a vlastenectví - v dobrém slova smyslu, žádný fanatismus. Celý tým je sympatický. Každá série jeden velký padouch, proti kterému bojují. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Top seriál. Ponúka pohľad na prácu tureckej rozviedky a osobný život jej členov. Postupne sa odkrýva, čo ich k tejto nebezpečnej práci priviedlo. Dej sa odohráva okrem Turecka aj v Európe, na blízkom východe a v Rusku, preto nie je núdza o krásne zábery na rôzne metropoly. Celý tím sa snaží o zachovanie dobrého imidžu Turecka vo svete a likvidáciu jeho vnútorných aj vonkajších nepriateľov. Striedavo tak turecká rozviedka spolupracuje, alebo bojuje s rozviedkami iných štátov. Nezastupiteľnú úlohu v tom zohráva prezident Mete v podaní Mesuta Akusta. Mimochodom, jedna z najlepších postáv. Samozrejme Zehra (Denis Baysal), Serdar (Caglar Ertugrul), Haki (Tuncer Salman), Pinar (Ezgi Senler), Sadik, Hulki, všetci mali v tíme svoje miesto. Herci boli perfektní, nečudujem sa úspechu tohto seriálu, 48 poriadne nadupaných častí . S tým vlastenectvom to však nemuseli hnať do maxima. Uvidíme, či si svojich fanúšikov udrží aj tretia séria. Ak by sa dalo, pridala by som ďalších 5 🌟🌟🌟🌟🌟. Pre mňa zatiaľ tretia séria stráca na kvalite..... Tretia séria má donútila znížiť celkové hodnotenie seriálu. ()

Reklama

Galéria (1 156)

Reklama

Reklama