Reklama

Reklama

American Badger

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

JokerBaby 

všetky recenzie používateľa

Celkom OK. Johna Wicka od tohto nečakajte - ale oplatí si to pozrieť keĎ už tak preto-lebo v hlavnej úlohe tam hrá  krásna Bratislavčanka / SLOVAKIA / Andrea Štefančíková 38 r.  - profesionálna herečka. No a táto naša šikovná sexi herečka Vám predvedie čo dokáže Magnum 9 mm. Toho týpka vedľa nej škoda spomínať - chýba mu talent . To je celé. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pán vyschnutá vetva Kirk Caouette (to sa zrejme vyslovuje ako kokot) si sám napíše srágoru, sám si ju ide odrežírovať, ale ešte sa aj sám obsadí do hlavnej roly, zrejme v zrkadle nevidiac, že by mohol hrať akurát tak väzňa v koncentračnom tábore a nie drsného lámača kostí. Čerešničkou na torte boli herci - slovenskí Kanaďania, z ktorých niektorí už ani slovensky poriadne nevedia, za to koženku z deväťdesiatych rokov majú upnutú pevne k hrudi. A kamerové zábery a scénky boli práve také ako z roku 1990. Natáčané zrejme mobilom s prídavným foťákom. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Kanadska gangsterka a existencialni naladovka. Budete mit pocit, ze jste vsechno uz nekde videli. Klade se vetsi duraz na akci nez na zapletku, ale ani akce neni moc vzrusujici a zapletka je slabe vyvinuta. Film mozna zklame i ty divaky, kteri maji radi becka. ()

mdf 

všetky recenzie používateľa

Tohle fakt muselo stát hodně málo,točeno snad na mobil,souboje jsou super,jinak je to šílený brak a zoufalost. ()

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Koukám, že na Johna Wicka si dnes může hrát prakticky kdokoliv. U nás bych nominoval třeba Michala Suchánka nebo Jakuba Koháka. Jednu hvězdu dávám za docela zdařilé efektivní soubojové scény, i když hlavnímu protagonistovi jsem to vůbec nežral. Zbytek filmu je prostě odpad! ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama