Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa urobí dôležité rozhodnutie. Shea čelí pochybnostiam, keďže sa blíži zima. (SkyShowtime)

Recenzie (22)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krajcirke prace na pockanie a epizoda, ktora dava neskutocny priestor nametu akoby skopirovaneho z tisicov kniziek masovych spisovateliek brakovych 120-stranovych dovolenkovych "romantarin". Totiz snovemu, naivnemu a hlupucko jednoduchemu. Zamrzelo, ze sa takymto sposobom prilis pribrzdil vyvoj hlavneho pribehu a ukazal sa patos. To sa vdaka doterajsim kvalitnym dielom nedalo moc predpokladat. Cajicek a sklamanie, hoci s opat par peknymi scenami a citatmi. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Předci famílie Kevina Costnera nikde nebyli tak dlouho. Tři dny po řádění tornáda dávají dohromady vše, co půjde zachránit. Nakonec z toho vypadne jen osm vozů, zbytek musí na koních nebo po svých. Do plánů se vkrádá Denver nebo varianta opustit Sheu. A kartami ještě zamíchá indiánský jinoch („Když ji uvážeš za vůz, tak to lano přehryže!“). Else je 18, Oregon slíbila, ale co bude dál…? Holt když je teď ženou válečníka. Co si budeme nalhávat, trochu od reality odtržení jsme. Podivný charakterový vývoj jedné z nejdůležitějších postav. A to tatík dupal, když se dcerka zakoukala minule. ()

Reklama

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krásné a vlastně i logické zpomalení seriálu, po tom náhulu v minulém díle. Během tohoto dílu jsem si znovu uvědomil, že to důležité na konci vlastně známe. Takže tady je cíl hlavně ta cesta... Možná proto mě to tolik baví. A ani na tomto dílu nevidím žádné vady které by mě donutili ředit množství přidělených *. 87% ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozerám, že miestnym kritikom vadí že sa mladá bloncka zabudchne do top indiana v prérii. Určite by sa pridali do tábora matky, ktorá mladému bojovníkovi neprišla na chuť. Najviac som sa nasmial na slove "Tfujtalxl" 😂😂😂 proste dnešný človek presne vie ako to v tom 1883 bolo 🤷 epizóda bola pre mňa skvelá, aj keď možno veľmi zidealizovana, nevadí. pri odpočinku po tornáde s videli skvelý character development hlavnej hrdinky a jej motiváciu nielen počas cesty ale už aj jej budúcnosti. Kým včera nevedela kde chce byť dnes, tak dnes už presne vie, kde chce byť zajtra. Niekto by ju za to najradšej zviazal a prehodil cez koňa, niekto sa nad tým len pousmeje 🤠 ozaj, okrem Elzy berie opraty do rúk aj tatko a Sam si sadá na miesto spolujazdca. To už nikomu nevadí? Oh well, možno sa nejeden kritik stratil pri sledovaní ranného kúpeľa čerstvej bojovníčky ()

dO_od 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

// Šeredně velký zvolnění tempa po několika vynikajících epizodách, nevyhnutelný, ale ne úplně zvládnutý charakterový vývoj jedné z hlavních postav a lehký točení se v kruhu pro několik dalších. No, zatím jednoznačně nejslabší díl, tak snad si to vybral Sheridan tady a v posledních dvou dílech to zase strmě vystoupá. ()

Reklama

Reklama