Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elsa urobí dôležité rozhodnutie. Shea čelí pochybnostiam, keďže sa blíži zima. (SkyShowtime)

Recenzie (22)

netahlo odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle uz ne, damy a panove. Misto gradace prichazi naprosto nesmyslna romance dcery byvaleho konfederacniho vojaka k mirumilovnemu Komancovi. Uplne odtrzeny od reality a podle me nasilne naroubovane do scenare pod vlivem dnesni multi kulturni masirky. Takhle se holt dneska v Americe vykladaji dejiny. Fotr delal komedii, kdyz se mu dcera zaloviskovala do bilyho kovboje, ale kdyz se to samy stalo s indianem, ani nehne brvou. A to vsechno v roce 1883, ha ha tak urcite :-)) Elsa uz se chova jako naprosta pica a je nesnesitelna. Tezkej pruser tenhle dil a jasnej odpad. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozerám, že miestnym kritikom vadí že sa mladá bloncka zabudchne do top indiana v prérii. Určite by sa pridali do tábora matky, ktorá mladému bojovníkovi neprišla na chuť. Najviac som sa nasmial na slove "Tfujtalxl" 😂😂😂 proste dnešný človek presne vie ako to v tom 1883 bolo 🤷 epizóda bola pre mňa skvelá, aj keď možno veľmi zidealizovana, nevadí. pri odpočinku po tornáde s videli skvelý character development hlavnej hrdinky a jej motiváciu nielen počas cesty ale už aj jej budúcnosti. Kým včera nevedela kde chce byť dnes, tak dnes už presne vie, kde chce byť zajtra. Niekto by ju za to najradšej zviazal a prehodil cez koňa, niekto sa nad tým len pousmeje 🤠 ozaj, okrem Elzy berie opraty do rúk aj tatko a Sam si sadá na miesto spolujazdca. To už nikomu nevadí? Oh well, možno sa nejeden kritik stratil pri sledovaní ranného kúpeľa čerstvej bojovníčky ()

Reklama

janesX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Matka: "Musíme sa porozprávať o tvojej dcére." Otec: "Takže odrazu je zase moja? Čo spravila??" Tento malý dialóg bol pre mňa jedným z highlightov epizódy. Diel trochu kľudnejší, kde sa toho veľa neudialo (strieľalo sa iba raz - na bizóna), ale nepovedal by som, že nedôležitý. Práve naopak. No hlavne je zaujímavé sledovať tú, mimoriadne uveritelne napísanú premenu z vystrašeného decka Elsy, na túto mladú ženu s veľkou osobnosťou. A tie jej myšlienky a monológy už tiež začínam žrať - sú dospelejšie a vyspelejšie  - a mne pomaly začína dochádzať, prečo zo začiatku také neboli. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krajcirke prace na pockanie a epizoda, ktora dava neskutocny priestor nametu akoby skopirovaneho z tisicov kniziek masovych spisovateliek brakovych 120-stranovych dovolenkovych "romantarin". Totiz snovemu, naivnemu a hlupucko jednoduchemu. Zamrzelo, ze sa takymto sposobom prilis pribrzdil vyvoj hlavneho pribehu a ukazal sa patos. To sa vdaka doterajsim kvalitnym dielom nedalo moc predpokladat. Cajicek a sklamanie, hoci s opat par peknymi scenami a citatmi. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Elsa rodičům před jejich očima pořádně zdivočela. Ale to je vlastně přirozený průběh. kdy se z holky stává žena. A ty komentáře odpadujících dezolátů tady na ČSFD jsou k nezaplacení. Chvilkama mi tato epizoda připomínala "májovky". Avšak co se děje týče, výrazný posun zde nebyl a spíš se tak odpočívalo před grandiozním finále, které nás v následujících 2 epizodách čeká. A ať furt nedávám plný počty, někde ty hvězdičky ubrat musím, ale jinak s touto částí výraznější problémy nemám. Takový lepší průměr. ()

Reklama

Reklama