Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shea a Thomas sa musia vyrovnať s následkami prechodu cez rieku a nemajú čas na smútok. (SkyShowtime)

Recenzie (15)

Ronkar

všetky recenzie používateľa

Zatím asi nejlepší episoda. Měla všechno. I to co jsem nechtěl, aby měla :) Přece jen přijít o dost sympatický charakter a milou romantickou linku, je škoda. Ale napětí a přestřelka suprová. Tak by to v prostředku série mělo být. Docela by mě zajímalo koho Sheridean ještě do konce sezóny vyhodí z kola ven, protože ty lidičky tam padaj jak mouchy :D ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Překročili hlavní pramen řeky a vstoupili do země, která nezná slitování. Přitom zásoby se tenčí. Musejí spolupracovat, ale přeživší čtyřicítka imigrantů si mezi sebou úplně nepomáhá. A to přesně může nahrát banditům, kterých je v tomhle koutě světa požehnaně. Přitom Shea, Thomas a rodina Jamese Duttona jim má ukázat cestu, nikoliv je vést za ruku. Elsa se ani nedokázala zklamat a lásce v rozpuku štěstí nepřeje. Ač je teda finální naháněná s bandity krapet zvláštní. ()

Reklama

janesX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hmm, touto a predošlou epizódou som sa nechal príjemne unášať a mal som aj peknú predstavu o tom, ako by to mohlo a asi aj bude pokračovať. No šéfom je tu Taylor Sheridan a ten ma nechal v týchto dvoch dieloch obľúbiť si jednu postavu a hneď mi ju aj vzal. Aj s tým "mojim príbehom". Oukej Taylor, aspoň viem, čo od teba môžem v ďalších dieloch očakávať a radšej budem pripravený.. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi prijemne prekvapenie. A sice v tom, ze sa vobec nesnazili vyzdimat maximum s romantickej linie, na ktorej dlzku som sa pytal v predoslom dieli a urobili skutocne odvazne rozhodnutia. Opat su nadherne nezne chvile striedane s tymi drsnymi a primarnymi. Vyborna epizoda s par dalsimi uvahami a premenami mladeho dievcata. 85% ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V tejto časti sa zaoberáme otázkou slobody a lásky, pričom vstupujeme na územie nikoho, rozumej územie plné banditov. Tí už čakajú kedy sa karavána pohne ďalej a koho nechá za sebou. Elsin "denník" je skvelý počas celého seriálu, avšak v tejto časti ho už bude písať ako žena, chápajúc matkino rozpoloženie. Najlepšie rady od matky prichádzajú deň po 😅 ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama