Reklama

Reklama

Wednesday

(seriál)
Trailer 3

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Chytrá, sarkastická a tak trochu bezcitná? Wednesday Addamsová vyšetřuje sérii vražd a tu a tam se na Akademii Nevermore s někým spřátelí. Udělá si ale i pár nepřátel. (Netflix)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (8)

Prokletá dívka Wednesday (2022) (S01E01) 

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

Jako kůl v hřbitovním plotě (2022) (S01E02) 

Príbeh: Wednesday musí sama prísť na záhadnú smeť spolužiaka, ktorý sa zjavil živý zdravý a vylúčený. Rozhodne sa utkať s Biankou o pohár školy. Odhalenie tajného spolku je na spadnutie. Prevedenie: O niečo lepšie ako prvá časť. Páčila sa mi tá detektívna zápletka ale infantilnosť na seba nenechala dlho čakať v podobe "čiernych mačiek". Objavuje sa nám tu aj milostný štvoruhoľník, ktorý si netrúfam ani tipovať ako dopadne. Wedenesday ma zatiaľ baví hlavne svojím cynizmom a hláškami. 70% ()

Přítel, nebo vrah (2022) (S01E03) 

Príbeh: Wednesday sa rozhodne že využije deň pomoc miestnej obci a dozvie sa viac o histórií svojich predkov na tomto mieste. Spoznávame teda hlavného inkvizítora, ktorý zrejme zohrá v príbehu svoju úlohu. Prevedenie: Začína sa mi páčiť, že sa seriál uberá viac detektívnym smerom a menej tým detsky infantilným. Burton síce vie aj viac tlačiť na pílu ale asi ho Netflix drží za gule ale rozjazdové tri diely zatiaľ hodnotím veľmi kladne. 75% ()

Vedle tebe umírám (2022) (S01E04) 

Príbeh: Na škole sa koná ples a Wednesday sa sľúbi Xaviérovi ale nakoniec to dopadne inak. Ples končí fiaskom a Wen sa otočí chrbtom ku kamošovi, čo sa jej vypomstí. Prevedenie: Trocha tu na mňa dýcha Harry Potter 4, kde tu Carrie a občas sa mihne pocit, že sa pozerám na Addams family. Vykrádačka slušná, teda slušne natočená a seriál ma prekvapivo baví aj naďalej. Ale čakám kedy sa stane nijaký zvrat. pomaly začínam tipovať kto za všetko môže ale je to dosť ťažké. 79% ()

Co člověk zasévá, to smrtka sklízí (2022) (S01E05) 

Príbeh: Malá odbočka slúžiaca na vyriešenie rodinnej krízy. Wen dostane tatka do basy ale všetko je v suchu lebo ho z nej na základe detektívnej dedukcie opäť dostane von a očití jeho meno. Prevedenie: To, že je táto časť pre celkový príbeh absolútne zbytočná musí byť všetkým jasné. Ale mňa neuveriteľne irituje ten debilný kasting na Gomeza. Ja som na Addamsovej rodine vyrastal a ten tlstý slizký cigáň má od toho elegána, ktorého som tak obdivoval kurva ďaleko. Toto je v mojich očiach neodpustiteľné. 23% ()

Něco za nic (2022) (S01E06) 

Príbeh: Wen už je veľmi blízko z vylúšteniu záhady, kto je vlastne príšera. Stále keď je už tak blízko zjavý sa niekto, kto zametie všetky stopy. V tajomnom dome ale nájde dosť dôkazov aby mohla ukázať prstom na páchateľa. Prevedenie: Oproti minulej časti je toto genialita v obraze. Normálne by som nevytiahol najvyššie hodnotenie ale ten diametrálny skok dopredu ma dostal do kolien. Konečne sa pohybujeme v rovine ktorá sa mi páči a ktorú som v adult seriály ochotný akceptovať v kontraste najvyššieho hodnotenia. Bože práve som dal komentár ale Ladislav Borbély :) 90% ()

Čert aby se v tobě vyznal (2022) (S01E07) 

Príbeh: Wen sa nám zaľúbi do Tylera a odhalí príšeru, teda to asi aspoň myslí. Do mestečka prichádza Fester, ktorý zo sebou nesie dávku absurdného humoru. Vec je napadnutá alebo napadnutý teraz fakt neviem. Slučka okolo školy sa začína uťahovať. Prevedenie: Povie mi niekto prečo sme v takomto tempe nemohli sledovať celý seriál? Dynamika, humor žiadne adolescentné sračky proste dokonalý ťah na bránu a divák sa dostáva do vytrženia, že nevie na čo na obraze sa mu sústrediť. škoda, že to prišlo až v predposlednej časti. 91% ()

Requiem pro krkavce (2022) (S01E08) 

Príbeh: Wen konečne spoznáva svojho protivníka a že nejde o nikoho menšieho ako hlavného Inkvizítora celého mesta, ktorý chce stále zničiť školu neľudí. Prevedenie: Bože mňa to tak strašne baví. Toto som po prvých troch častiach nečakal, že napíšem. Ale je to tak seriál nabral neuveriteľné tempo na obraze sa deje neskutočne veľa hovadín, ktoré ma neskutočne bavia. Do toho ten zombík spôsobujúci genocídu neľudí a zvlčená Enid je len čerešnička na torte. Neskutočný bordel. 95% ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Vřískot opouští i Jenna Ortega

Vřískot opouští i Jenna Ortega

22.11.2023

Ne, nevidíte dvojmo. Obsazení sedmého Vřískotu skutečně odpadává rychleji, než kdyby herečky likvidoval samotný zabiják Ghostface. Pouhých několik hodin po zprávách, že populární hororovou sérii po… (viac)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (viac)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (viac)

Reklama

Reklama