Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday neví, kam dřív skočit, a problémem s ředitelkou Weemsovou to celé teprve začíná. V boji proti dávným temným silám bude potřebovat pomoc všech svých kamarádů. (Netflix)

Recenzie (31)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Potvrdila sa mi teória, kto stojí za prebudením Hydea a tento zvrat ma potešil. Stále ale nie som uzrozumený s identitou samotného monštra, myslím, že sa tvorcovia mohli viac s touto detektívnou líniou viac vyhrať a pripraviť údernejšie prekvapenie. Ale ide o čisto subjektívny dojem a verím, že pre mnohých divákov práve tento moment z predposlednej epizódy patrí k vrcholom série. No a záver finále je tak trochu už nasilu. Že sa bude pokračovať a všetko zlo nebolo porazené, je myslím jasné každému. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nejhororovější díl a tím pro mě tak nějak nejlepší. Je smutné, že někdo, místo aby si vychutnal souboj monster, gotický vizuál a akci řeší feminismus a podobné nesmysly. Kdo chce, vidí to ve všem, kdo se chce bavit, je nad věcí. Já jen vždy nechápu, že někdo, koho to nebaví, sleduje každý díl, a pak tady trousí bláboly...asi pro to. Čistý masochismus. Osobně jsem zvědav na další řadu, anžto nastíněné motivy mě zajímají. ()

Reklama

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Evidentně nezvlčila jen Enid, ale i tým scénáristů. Sonnenfeldův fenomén z první poloviny 90. let s kouzelnými rodiči Raúlem Juliou a Anjelicou Huston i ďábelskou dcerkou Christinou Ricci mě pokaždé pobaví, seriálová Wednesday nakonec zdaleka není takový bizár, jak se po celou dobu tváří. Je to vyumělkované, průměrné, nenápadité a chce se to zalíbit všem. Spousta mdlých záhad + jalové teenagerovské trable = dějově mě to prakticky vůbec nechytnulo. Tim Burton je dávno vyčerpaný, kromě Jenny Ortegy mě bavila ještě Emma Myers, zbytek je docela velký omyl. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujímavé. Záverečná epizóda so sebou priniesla veľa rozporuplných názorov. Ja patrím do kategórie divákov, ktorá je s finále Wednesday nespokojná. Sklamanie. Z predchádzajúcej epizódy som bola priam nadšená (dala som dokonca 5*!!!), toto bolo nielenže veľmi slabé finále, ale celkovo to bolo zlé, nepríjemne sa to sledovalo, nemalo to nič z Wednesday Addams a ani z Burtona. A dokonca ešte aj predvídateľné. Celková zápletka hlúpa, neoriginálna, nezaujímavá. Posledná epizóda mi pokazila dojem z celého seriálu, ešte dobre, že som hodnotila každú epizódu zvlášť. Najslabšia epizóda a keďže finále má byť veľkolepé, také že človek nechce, aby to niekedy skončilo a nie och už nech je koniec, tak za toto dávam len 1*!!! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Aj tak to scénaristi posrali. Vyháňanie diabla vlastného rozumu mileniálov skrz feminizmus, patriarchát is dead a fčeličky nechcú pichať kvietočky nedosiahli k dokonalosti. Streda sa nemala identifikovať ako dievča ale ako tretie pohlavie a keď fajtila s Gatesom Blacho Trapesom (možno to bol aj Gates Jakub z Majkohárdu) ten mal povedať že mňa nemôže zabiť žiadny muž a ona by zadrbala ale ja som (mladá sebavedomá) žena a mali by sme aj mindfuck, coming out twist v jednom. Skoro ako kávičku, 3 v 1. Bonusom by bolo to, že by autori po Harym Poserovi, Pulp Fiction a Carrie vykradli a skopčili ešte aj Pána prsteňov. Epizóda vystihuje aj mladé mileniálky, samostatné, sebavedomé, odvážne, pokiaľ jej niekto starší neponúkne Iphone 13 zadarmo. Všetko by to bolo pekné ale tie príšery v závere to bola animácia tak pre Tetris... ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama