Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif se Wednesday vyptává na podivnosti, co se děly v noci. Pak už se rozjíždí závod o Poeův pohár, o který se Wednesday bude muset poprat s nesmiřitelnou soupeřkou. (Netflix)

Recenzie (36)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Detektivní linka je příjemná, odkazy na Burtonovy filmy a nejznámější fantasy série pokračují a, jak se zdá, E. A Poe je stále v kurzu. Bezva cynický koktejl v době, která cynismem nešetří. Koneckonců válka je za humny, tak jaképak rozverné laškování... potěšila Paint it Black od The Rolling Stones. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V úli vládne matriarchát bitch, to je samtíng špešl....no a tradičný súboj osemveslíc medzi Cambridgom a Oxfordom za podpory nenápadne namontovaných klitorisv vyhrali mladé sebavedomé fenky :-D kým tým Šašov a Jáma a kyvadlo dostali riadnu nakladačku, lebo to boli výlučne chlapčenské tímy :-D cctjb, Xbox išiel majkrohardu do sračiek, Spotify išlo do sračiek a našliapnuté tam má aj Netflix, ešte že ho zachraňujú prevažne násťročné štence a zopár dobrých dokumentov. V tejto epizóde najviac bodovala Siréna chalan, to rúcanie stereotypov je takt cool brácho že si zoberiem family HDD rodinný balíček Netflixu na 13 rokov dopredu a bodoval aj najlepší herecký výkon tejto streamovacej služby v poslednom období - Vec. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak toto už bolo oveľa lepšie. Morticia a Gomez mi tu vôbec nechýbali, neodvádzali moju pozornosť a tak som sa mohla lepšie sústrediť na samotné dianie a viac si všímať klady seriálu. Chváliť budem až neskôr, ale zaujalo ma to, hoci je to asi skôr pre teenagerov. Spomedzi študentov mi tam herečka menom Sunday vekovo nezapadá a jej modré oči tu pôsobia ozaj hororovo. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda tohto nového seriálu spoločnosti Netflix je oproti pilotnému dielu veľkým posunom vpred. Zapadá do príbehu s oveľa menšími problémami a zdá sa, že teraz, keď je ťažká práca s vytvorením sveta a predstavením postáv z väčšej časti hotová, je o niečo zábavnejšia. Chápem, že sa scenáristi snažili vytvoriť príbeh, v ktorom diváci môžu niečo cítiť, ale príbeh je o tom, ako hlavná postava dospieva, a ona nie je "Wednesday Addamsová", aj keď sa na ňu možno podobá. Vidím, že scenáristi sa snažili vytvoriť príbeh, v ktorom by diváci mohli niečo cítiť. Keď sa v príbehu tejto epizódy postupne odhaľujú záhady, zistíte, že vaša pozornosť je upútaná. Dej tejto epizódy dosť vzbudil moju zvedavosť. Aj keď mám teraz vysvetlenie, len to vytvára ďalšie otázky. Inak povedané, dej tejto epizódy nie je horší ako ten, ktorý jej predchádzal. Keď sa na ňu pozriete vo vhodnom čase, gagy sú zaujímavé aj samy o sebe. Vizuálna stránka je naozaj príťažlivá pre oko. Ako mimoriadne silné stránky seriálu mi vynikla kamera aj spôsob zmeny farieb. ()

Kacitr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vidím tu Harryho Pottera, podobnost s druhým úkolem turnaje tří kouzelníků se nezapře. Hádám, že (hlavní) premisou bude nevyhnutelné sblížení předních nepřítelkyň. Rovněž nás čeká Wednesday a její citové procitnutí a pak...viděla jsem toho už dost. A vím jak to chodí se záporáky a rčením, že pod svícnem bývá tma největší. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Wednesday (Jenna Ortega) rozlúšti hádanku Edgara Allana Poea a rozhodne, že dve lusknutia prstov otvoria tajnú chodbu. Ide o ďalší odkaz na pôvodnú ústrednú pieseň, ktorá má tri dvojité lusknutia na začiatku pred začiatkom textu a jedno dvojité lusknutie na konci. (molcan2)

Reklama

Reklama