Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Rozpolcený, ale odvážný Dračí rytíř musí využít sílu draka, kterou v sobě nosí, aby porazil zabijáckého démona. Výpravná fantasy podle online hry. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (12)

Jeoffrey 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Defense of the Ancients - ten mod na Warcraft III si pořád ještě pamatuju (FeelsOldMan), ale nikdy by mě tehdy nenapadlo, že z toho bude úspěšná samostatná hra, která začne celé velké MOBA šílenství. Jednu dobu jsem se i na nějaké ty turnaje v DOTě 2 díval, pokud to hraje někdo, kdo to opravdu umí, tak je to docela zábavná podívaná, i když ten koncept se může zdát na první pohled vlastně strašně jednoduchý. Je to jak týmové (asi proto mě osobně ta hra nikdy moc nešla) šachy (nebo možná spíš přetlačovaná), kde ale rozhodují i schopnosti jednotlivce. No a taky je to už hodně dlouho, co DOTu válcuje o něco barevnější LOLko a tak je třeba oslovit nové hráče a proto tu teď je tohle dílko... O loru kolem postav moc nevím, navíc se mi jich už taky vybaví jen pár, ale dokážu si představit, že fanouškům hry se tento seriál bude hodně líbit. Znalci tam poznají různé schopnosti postav ze hry, dokáží najít a pojmenovat nějaké ty passivky a ultimátky, prostě si to budou užívat mnohem víc než já. Pro ty méně políbené, nebo ty, kteří už z téhle série hodně zapomněli by to mohlo být takové dobře vypadající průměrné fantasy, u kterého já osobně oceňuji, že postavy jsou všechno, jen ne černo-bílé, mnohé je tu sympaticky zamotané a tak mě seriál dokáže docela často překvapit. Takže i když toho o DOTě už vážně moc nevím, tahle reklama mě oslovila, zabavila, zaujala a i když mě asi ke hraní hry znovu po všech těch letech nepřivede, přesto bych klidně dal další díly a nějaký ten další lore, který jsem tam u hry nikdy nikde pořádně neviděl... 7/10 ()

Ondak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První série je hlavně o seznámení se světem a hrdiny. Každý má svůj cíl a osud a opravdu se mi jejich různorodost líbila a většinu jsem si i oblíbil. Děj napínavý a skvěle zpracovaný. Jen bych možná přidal trochu akce, ale i tak jí bylo dostatek. Zpracování na špičkové úrovni. Hru znám jen to, že existuje a i bez znalostí hry je vše pochopitelné. Není problém tedy doporučit všem. Jedná se o skvělý fantasy seriál plný kouzel a draků. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Perspektíva do ďalších sérií je, väčšinu dejových liniek som si obľúbil, občas som sa ale strácal a pár vecí ma nebavilo že vôbec. Príbeh ubehol rýchlo, nudiť sa nestihnete a nato že hru poznám minimálne (hral som ju tak 3 krát v živote) tak spokojosť. Sú tu viac epické súboje ako som čakal a veľkolepé finále. Do cca piatej epizódy som síce poriadne nevedel kto je kto a aké má miesto v deji ale čím viac sa blížil koniec, tým viac si ma to vedelo získať  7/10 ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dota dostala seriál? A na Netflixe, na ktorom už máme jednu skvelú seriálovú adaptáciu hry (Castlevania)? No nepozri to! Po dopozeraní vo mne ostali zmiešané pocity. Celá tá linka ohľadom elfov, mesačného kultu a tej ich ,,náboženskej vojny" ma nebrala, i keď mala pár dobrých momentov. Tvorcovia sa snažili, aby obe strany konfliktu boli na tom, čo sa týka činov, rovnako. Obe strany sú teda voči nepriateľovi brutálne. Oceňujem toto ,,reálnejšie" zobrazenie vojny. Oceňujem, že sme nedostali ,,dobrú stranu, ktorá dokáže ušetriť" vs. ,,úplne zlá genocídna strana". Čo sa týka postáv, tak trojica Dragon Knight, Mirana, tiché dievča sú fajn, ale niečo mi chýbalo, aby som si ich úplne zamiloval. A čo je to s Lunou? Nikdy som si ju, ani keď som za ňu hral, nepredstavoval takto. Som šokovaný. Nie, neberte to tak, že mi vadí, ako je Luna zobrazená. Len ma prekvapilo, že tvorcovia sa rozhodli pre takéto zobrazenie. Ako najlepšiu postavu volím Invokera so zaujímavým príbehom. Som zvedavý, ako s ním budú tvorcovia pokračovať. Keď sme pri postavách, trochu ma sklamalo, koľko ,,hrdinov" z hry tvorcovia použili. Však Dota ich má niekoľko a oni ich do seriálu dali, ak dobre rátam a dúfam, že to nebude spoiler, len päť. Preto ma trochu zamrzela, tvorcami novo vymyslená, postava Fymryn. Nešlo by miesto nej použiť niektorú postavu z hry? Nechápte ma zle, Fymryn nie je zlá postava, len moje srdiečko by rado videlo viac postáv z predlohy. Tak hádam nám ich druhá séria predstaví. S animáciou som nemal problém, Castlevania ma pripravila :-). Niektoré veci, scény sa mi síce nepáčili, ale zas akcia vyzerá v tomto štýle fajn. Celkovo som ale viac spokojný, ako sklamaný a do druhej knihy sa určite pustím. ()

Snaidi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Musím povedať, že seriál ma rozhodne nesklamal. Najviac zo všetkého by som určite rád vyzdvihol samotné postavy, ich charakter a príbehy sú skutočne silné a myslím, že každý si nájde svojho favorita. Celé to zosilňuje skvelo vybratý dabing postáv. Potešili niektoré hlasy priamo z hry. Animácia vyniká hlavne v pokojných scénach, pri tých akčných som mal pocit, že to nie je úplne plynulé a občas som sa trochu strácal ale inak boli akčné scény veľmi nápadité a paleta farieb bola v určitých momentoch nádherná. Musím povedať, že som čakal trochu viac schopností jednotlivých hrdinov priamo z hry. Predsa len Invoker v hre disponuje niekoľkými schopnosťami. Celkovo si myslím, že v tomto bol väčší potenciál, tak možno v druhej sérii.  Dej sa odohráva v dvoch hlavných rovinách. Jedna medzi božskými entitami, na pozadí ktorej sa odohráva konflikt elfov. Druhá dejová linka sa týka Daviona, Dragon Knighta. Od prvých minút na mňa trio Davion, Mirana a Marci veľmi fungovalo a vždy keď boli na scéne som si dej veľmi užíval. Musím povedať, že chémia medzi Davionom a Miranou bola skutočne vynikajúca. Ďalej sa v seriály objaví ešte niekoľko postáv priamo z hry, pričom každá má veľmi zaujímavý dejový oblúk a veľmi ma bavilo sledovať ako sa bude ich príbeh vyvíjať. Prvá séria skončila veľmi otvorene hneď v niekoľkých dejových linkách. Na druhú sériu sa rozhodne veľmi teším. Seriál odporúčam a teším sa na nové postavy priamo z hry. 8/10 ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama