Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď do Bieleho lotosu prídu noví hostia, riaditeľ rezortu Armond sa snaží upokojiť nahnevaného Shanea a jeho novomanželku Rachel. (HBO Max)

Recenzie (14)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seznamovací tříhvězdičkové hodnocení za seznamovací epizodu jsem vylepšil nevýznamným plus, protože jsem pod povrchovou vrstvou hezky vykresleného snobismu vytušil možný budoucí bizárek. Doufám, že na něj opravdu dojde. Nemohl jsem své fantazii zabránit, aby si na Armondovu pozici dosadila Basila Fawltyho; to by byla skutečná paráda, ale chudák Basil už se v politicky ultrakorektní BBC nedostane ani k vlastním reprízám, natož aby někam expandoval. Nevím, co přesně můžu od seriálu očekávat, ale zatím vyhlížím další pokračování s mírnou nadějí. 3*+ ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hostia nie sú extrémni, aspoň zatiaľ. Tj len taký chill pohľad na obe strany cestovného ruchu, keď sa človek snaží byť úslužný, resp. užiť si drahú dovču na ktorej by všetko malo byť bez zádrhelov. Rozpor je skôr už v tom, že vôbec jednotlivé grupy už dorazili spolu, nie sú s blízkymi kompatibilní už na prvý pohľad. Takže dovča, ktorú si neužije nikto. Ale tož sleduje sa to príjemne a ak nezabudnem, čo sa ľahko môže stať, pozriem si aj e2. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Do hotela "Biely Lotos" prichádzajú nový hostia. Všetci sa na slnečnom Havaji snažia zabudnúť na problémy a vyhnúť sa nástrahám reálneho života ale ten ich evidentne čoskoro dobehne. Prevedenie: Najlepšia postava ever je Armond - prevádzkar hotela, ktorý to hrá geniálne. Inak sa jedná v podstate o predstavenie hrdinov, ktorých tvorí bohatá biela lúza, ktorá sa prišla zrelaxovať do milionárskeho rezortu. jeden dement rieši celú časť, že má zlú izbu. Druhý má navreté gule. ďalšia je evidentne retardovaná a zaľúbila sa do svojej masérky. Ak sa na to pozriem z pohľadu satiry na dnešnú dobu je to ale geniálne. Obávam sa ale že to tento seriál bude brať vážne a ja bude v tom prípade vážne kriticky. priemerné hodnotenie zachraňuje Daddario v plavkách.  45% ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (3)

  • To nie je skutočný penis Steva Zahna, ktorý vidíme v epizóde, je to protéza, ktorú "nosí" jeho dablér. Jej aplikácia trvala 2 hodiny a Zahn ju musel najprv schváliť. Herec bol z celej procedúry veľmi rozpačitý, keďže sa pravidelne objavuje nahý (zozadu) vo filmoch ako Jazda do pekiel (2001) a televíznych seriáloch ako Treme (od r. 2010). (molcan2)
  • Mike White napísal úlohu Tanyi špeciálne s ohľadom na Jennifer Coolidge. Herečka úlohu takmer odmietla, pretože bola z pandémie v depresii a nevedela sa prinútiť pracovať. Čoskoro zmenila názor, keď si prečítala celý scenár. (molcan2)
  • Natočené v hoteli Four Seasons na Maui. Herci a štáb boli prvými ľuďmi, ktorí sa v hoteli ubytovali od prvého uzavretia v marci 2020. (molcan2)

Reklama

Reklama