Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Recenzie (3)

misa_laska 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál jsem si pustila bez toho aniž bych četla o čem bude, vlastně i bez zjištění žánru. Ze začátku jsem byla překvapená a v podstatě první díly "nenávidíte" skoro všechny hlavní postavy. Děj není moc předvídatelný a udržuje napětí. Zajímavé charaktery a poukázání na ovlivňování a manipulování lidí přes sociální sítě a média. Dále poukazuje na poruchy osobnosti - narcismus Seriál má 13 dílů! Nenechte se splést se zdejšími 15 epizodami, asi chybně zadáno. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý príbeh. Bez tradičných dlhých pohľadov, ktoré sú také typické pre turecké seriály. Od prvej časti to má spád a do poslednej chvíle nie je jasný vinník. Ikler s narcistickou poruchou osobnosti, dobre beriem, ale tie dve ženy, ktoré ho napriek tomu milovali boli slepé? Najmä Ela, však prišla takmer o život. A Irem, ktorú si ocko oprašoval, ňou zrejme trpela tiež, keďže slovo nie, vo svojom živote jednoducho nechcela prijať a o Iklera bojovala do poslednej chvíle. ()

Soupalka 

všetky recenzie používateľa

Bohaty, sebevedomy a emocne zcela plochy playboy, jeho vhodna a spolecensky odpovidajici snoubenka a naivni mladicka milenka, ktera za svou upřímnou ale nepohodlnou lasku nakonec temer zaplatila zivotem. Ale bylo to opravdu tak? Kdo, kdy a jak vlastne urcuje co je "pravda"? Skvely scenar bez chyb postupne predklada nove a nove informace z ruznych obdobi a stale zlehka meni pohled na jednotlive hlavni i vedlejsi postavy a co se vlastne delo pred i potom. Socialni site a jejich vliv jsou zde ukazany dosti bez obalu a je to az strasidelne. ()

Reklama

Reklama